JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, July 16, 2014

Happy birthday my fiancee :')

Assalamualaikum

dah habis belum uols semua meroyan pasal hakak peugeot tu? haha. seriously news feed aku penuh dengan kes dia je. lelama bila aku tengok balik renung balik, Alhamdulillah la aku xshare, just update status yg aku kenal la jgk akak tu sbb dlm friend list fb kan. sebabnya, klu hakak tu dah minta maaf dekat uncle tu, uncle tu pun dah maafkan, mcmne uols yang mengutuk mengeji dia tu pulak? kenalah mintak maaf kan? so kesimpulannya, senangnya nak buat pahala, senang jugak nak buat dosa . dari kita yang xde dosa pasal benda tu, dah tercalit terpalit kan. so, better inbox mintak maaf kat hakak tu :) 

alamak, janganlah marah aku pulak pasal intro aku macam gitu, just my 2cent. *nak jugek* haha. okay dah tutup cerita. aku just nakfeeling sengsorang ni. ;D

hari ni genaplah, encik tunang kita 24 tahun. dah besar panjang dah dia. dulu kenal masa umur 16 tahun, dari budak nakal, terus jadi abg machoo. kau hado? kakaka. *lempangmukasendiri*

happy birthday abggg! 
wirda merangkap your lovely fiancee, your bestfriend, your girlfriend xkurang jugak your sweet enemy doakan abg sentiasa dilindungi, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik (semoga selsema tu cepat baik,esok mc je abggg) haha, dan yang penting semoga sentiasa la sygkan family dan wirda ni. kalau tak sayang kita jumpe dekat kedai mapeley kita settle face to face kat situ. hahaha. 

thanks sebab selama ni memang SABAR sangat dengan wirda. (rasanya mmg kita dua saling bersabar kan?) haha. tahun lepas, surprise + hadiah kan? haaa tahun ni, i kasi kasih sayang je kat you. itu memang tak ternilai punya. hewhewhew.

laka-laka awak yang kaler kaler itew punya hari-hari tau! :'P
selamat haghi lahir lagi sekali!

p/s: bukan mudah untuk puaskan hati semua orang. so, better stop thinking what people think about you^_^

No comments: