JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, April 25, 2014

BRICK MANSIONS LAKONAN TERAKHIR PAUL WALKER

Assalamualaikum

haaa kauuu, kemainn tajuk besar dia terang bendarang takyah nak suspen suspen. direct terus kan. haha
mungkin akud ah kehabisan idea untuk letak tajuk, apatah lagi untuk karang blog kasi tak bosan *bukan blog kau dari dulu lagi bosan ke?* BIADAPPP yee? hahaha. okay letsegooo to the real story!

dari masuk sem 3/3/2014 baru hari ini 25/4/204 aku first keluar weekend kat segamat ni. selalunya balik rumah je oiiii. kalau takde common test semalam, aku rasa dah cabut balik umah dah punnnnn :P takpe takpe, minggu depan hari rabu kita cabut lepas kelas kul 3 tu. oyeahhhh! so memang plan dari malam sebelum tu lagi nk pergi tengok wayang since tak tahu nak buat apa kan. so saja la aku ajak dhiya pegi tgk citer tu. yes dia ON! 



 eh banyak pulakkkkk gambar mukadimah dia. since ni blog aku kan. takpekann korang? haha. hello sajaa nak bgth uolss weolsss dah tak pakai okay camera 360. selamat tinggal! bahahaha. apa yang penting kau confidentttt jeee! hahaha :p

 tudiaa letak poster bagi kasi lagi korang tak sabar nak tengok! hehe. 
korang pergilah tengok sendiri, kang aku citer xbest la pulak  kang. aku dah cakap best tu kira okay la tu kan. hewhewhew

 syukri in the houseeeeee! our classmate.

 semua eksaited nak bergambar guna monopod dhiya durani ni. *eh aku macam cool je*

 happy face baby face sooo fake. EH????? hahaha

besok ada family day BACCSA, so marilah kita makan bakso! :P 
tak sabar nak balik nextweek! 

uols yang belum tengok, baru nak pergi tengk, baru nak masuk panggung, baru beli tiket selamat menonton!
hidup akan lebih ceria jika anda layan perkara yang menggembirakan. sapa yang tengah sedih tu, klu dah solat,dah baca al-quran, rasa nak sedih balik. bukak laptop carilah bahan yang boleh buat korang ketawa, dengar panggilan hangit kewwww, cikgu zaidi tu lawak tuuu :P atau dengar lagu gadis jolubu lepas tu try nyanyi!! AWAS! jangan dengar lagu meruntun jiwa dan perasaan! hahaha *eh kenapa bagi pesanan macam ni niii?* 

hehe. takpe, sebab kita tak tahu kan perasaan orang. luar happy face dalam sad face. who knows? *jari lentik* hahha


No comments: