JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, March 9, 2014

My Engagement Day 1314


Assalamaulaikum

apa habaq semua reader? ada lagi ke readers blog kita ni? haha. xpelah, sebagai public diary, nak citer ler jugek pasai serba sedikit tentang saya. kan itu hari ada cakap nak share cerita masa cuti semester gitew. dah kenapa cam kekok ni nak up entry pasal sendiri.lul. malu gamaknya. macam tak percaya wirda malu. ahaks.

okaylah, malas nak intro panjang sangat, simple mimple je nak buat entry ni *Inshaa'Allah* sebab kekadang bila dah menaip LAGI LAGI keyboard baru, tu yang tak sedar tuh. kalau dah berjela jugak, mohon teruskan pembacaan anda. hahaha. 

first of all, Alhamdulillah. sebab apa yang dirancang berjalan dengan lancar :')

serius tak leh nak menaip citer-citer ni. sebab rasa macam tunang je pun, and confirm ada yang saudara mara dia or wirda yang baca kan. so xnak malu kita layan gambar saja. hahaha. KAU DAH KENAPA MALU KAT BLOG SENDIRI NI WIRDA?????? *tampar muka sendiri*

ada orang kat fb nak tengok gambar full pelamin. okay nahhhhh

haa nampak x? simple je, tema wirda tiffany green + peach. mungkin effect edit so colour cam lari sikit.hehe. tapi serius, this pelamin sooo simple but perfect! wirda sangat sangat suka. berbaloi dan wirda sangat puas hati la. hehe. kalau korang nak tempah pelamin, ada contoh yang korang berkenan tu kan. boleh la inform wirda, wirda akan kasi num tel orang tu kat korang untuk discuss dengan dia. hehe. sure puas hati, tapi make sure korang pun kena bijak main colour la. cewah! ;p

cincin lelaki 

cincin kitewwwww. hewhew! *gedik pulokkks(

 we're engaged!
tepat-tepat 7 years 2 months :')

 sebab over sangat berposing, bunga sampai terjatuh.haha. hencik tunang tolong cucuk kan, macam pandaii je >.<

 orang kata, tunang ni banyak dugaan. tak macam belum ada pape ikatan.. Inshaa'Allah kita laluinya sesama. war lek wat peace sajo. 


peace yowww dari kami :P

okay, so far baju tudung veil semuaaaa wirda provide sendiri. beading semua wirda buat. penat jugak nak siapkan tu semua, sebab dengan tempahan customer lain lagi kan. tapi kuatkan semangat. nak patah pinggang buat semua ni.. tp Alhamdulillah, hasilnya memang puas hati! ;)



cantikkk takkk kita.................punya veil? haha. kalau ada yang berminat, nanti kat bawah wirda bagi contact ye :)

 keluar pihak lelaki yang hadir (ada lagi yang takde dalam gambar) terima kasih datang! ;p


 keluarga pihak perempuan yang hadir

nak ucap banyak-banyak terima kasih kepada family wirda, saudara mara yang sudi datang and tolong itu ini. sob sob, ingat sampaibila-bila. terima kasih lagi! ;)


 :')

 muka sabri malu.haha. 


 feveret gambar dengan isha
my lil princess jadi flower girl. haha (acah jeww!)



 nak g ne lelaju ni bang? 

 gementorrrr

alan bambam in the houseeee!
 siblings!



ma & abah. thanks for everything. 

fresh flower from him. ergh, lepas tunang, esok tu balik segamat., gigih potong cecantik tangkai tu, combine colour. bawak balik segamat. lepas dah sampai segamat, dia macam dah nak layu dan terus layu. hmmm, sedih. abg..nak lagi?? hewhew! :p

with one of my BEWARZ merangkap my photographer. thanks buddy because sudi jadi photoG i and layan semua karenah i. lul. hehe

 thanks dhiya dan adiknya dari bangi sudi datang! ;)
nasib baik korg adaaa :)

 tak plan pun gambar ni, time ni sebab penat dah duk bergambar, tapi jadi one of my feveret photo. ahaks :p

peace comel from me! *tampar muka sendiri*

okay now nak bgth where all these stuff come from yew. hukaloh. 

pelamin : TULANG SUMSUM
photographer : ZEE BERRY
outfit : GALLERYOFHIJAB
make up: sendiri 

akhir kata dari saya, terima kasih pada yang ucapkan tahniah dan doakan kami kekal hinggah JANNAH! ;)

officially engaged~
^____________^



3 comments:

Athirah Medan said...

Tahniah Wirdaaaa! Hehe eksaited aku baca.

wirda azurainie said...

mekasihhhhh tighaaah! hehe :))

Anonymous said...

kite stalk blog awk since yg awal2 dlu tu. blh x kite nak tau awk pkai ape smp cntk sgt skrg? bnd 1st yg awk mkn. sbb kite punya kulit snsitif sgt :( . emailkan kat hotcatpis@gmail.com . tlg eh :)