JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, January 22, 2014

LADIES HOUSE a new online shop!

Assalamualaikum

Bismillahhirahmanirrahim...

semakin hari semakin popular fenomena WIDE SHAWL. wirda pun dah jatuh hati sangat-sangat dengan wide shawl ni. best bila pakai lagi-lagi yang cotton, senang gila nak bentuk. wirda kan pakai spek, so bila nak pakai shawl tu macam tak sesuai, tapi kalau pakai wide shawl ni tak pulak rasa tak sesuai, sesuai ajaaaaa. hehe. boleh la belajar labuhkan tudung :)

disebabkan wirda sukaaaaaa sangat dengan wide shawl, wirda decide nak jual. so, sesiapa yang nak dapatkan wide shawl cotton viscose dari wirda, boleh la contact wirda. macam mana nak contact? okay nanti wirda bagitahu. bagi can wirda nak promote page online baru wirda okay.

sekarang ni, tengah tak buat apa-apa kan, wirda nak continue business balik. dulu stop lama kannn. so page baru wirda simple sangat. nama dia ialah....LADIES HOUSE . So korang semua boleh la start tekan link tu dan jangan lupa like! bila dah like, kalau berkenan haaa cecepat pm wirda. hehe.

buat masa ni wirda hanya fokus kepada WIDE SHAWL dan MASK SHISEIDO. haa bukan wide shawl je ada. apa yang wirda guna, wirda jual kalau wirda rasa best. ok? hehe. so sekarang ni belum variety lagi, baru permulaankan. doakan lepas ni berjaya dengan jayanya. sangat memerlukan support dari korang semua.

dalam page wirda tu dah ada plain and printed wide shawl material cotton. harga reasonable mampu milik! ikutkan hati wirda ni nak letak harga bawah rm20 je semua shawl wirda. hihi. sebab wirda pun suka barang murah! :p

meh wirda tunjuk antara koleksi printed wide shawl okay. 

 printed wide shawl

 Plain wide shawl


okay, ini pulak mask shiseido yang wirda jual. hanya jual black & white mask dan lip & eye mask. bird nest tu belum masuk lagi okay. so far wirda suka mask ni, dari tahun lepas pakai. memang syiok. habis satu rumah sewa wirda pengaruh suruh pakai mask ni. hehe. dorang pun suka! so sesiapa berminat, boleh la whatsapp wirda kat number yang kat dalam gambar tu okay. sapa nak beli borong atau nak jadi dropship wirda pun dialu-alukan :)

last but not least, jangan lupa support and like page baru wirda tu okay!


Xiexie! 

No comments: