JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, December 27, 2013

STUDY WEEK

Assalamualaikum. 

the worse study week ever sepanjang aku study nih. aku memang menempah maut ni.
lagi 3 hari nak paper, i didnt prepare anything. aku dah kata aku tak leh study kat rumah. gilo wei gilooo. ni lagi satu lupa nak habaq, last minute aku terpaksa balik kl sebab takde sapa kat rumah sewa. takde daya aku nak stay sorang-sorang dalam hutan tu. so balik la ke kl.

sekarang ni rasa menggelatar seluruh badan ghisau nak mampuih pasai tak study hape lagi ni. okay la, bukak la jgk buku, tapi skip-skip. lepas tu ada yang baru tajuk 1 baru *sekarang la* tapi sempat pulak hupdate blog. sebabnya aku ngantuk ni. tak tahu kenapa neskafe *elak tulis huruf antara x dengan v* sebab xleh tekan. wahahaha. so malas gila nak bukak skrin keyboard tu. 

okay la, doakan aku and kengkawan boleh tempuh exam ni dengan baik. aku nak study sesungguh nih! semangat sebab baru dapat green light baru. weeehoooo! 

babai engkorang, tido jangan over meleleh ayaq liuq. ingatlah orang yang tengah pulun study, tapi takyah nak bawak aku masuk mimpi sangat la. koser aku jadi pelakon tambahan engkorang. selamat malam dunia. 
mimpi indah. read doa before sleep *dah serupa hape dah*

genait uols!

No comments: