JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, September 24, 2013

HARI-HARI

Assalamualaikum! hello readers sekaliannnnnnnn

sebenarnya, ikutkan hati setiap moment nak letak simpan kat blog, tapi memandangkan kekangan masa, maka ia tidak mengizinkan saya untuk update blog setiap hari. sekarang, tengah free sikit. sebab hari ni kelas sampai pukul 12 tadi je, lepas tu terus takde kelas. cuma keja[ lagi nak kena siapkan untuk presentation besok la. 

bad news kot, this friday got common quiz. pelik sebab dulu tak pernah pulak ada common quiz. selalu common test je. and another bad news ialah. subjectnya ialah FAR400. another bad news lagi. i dont understand at all about FAR 400. malam ni kalau sempat lepas siapkan presentation, baru nak study balik. huhu

sekarang nak share gambar gembira saya dengan kawan-kawan saya. yay or nay? :p

 perkenalkan , officially this is my classmate JACC20 4D

ini class paling happening hokeyyy. ahaha
baru 2 minggu start kelas terus ada tangkap gambar kelas. haha. 

 dalam rumah before pergi kelas

 depan admin. sapa dulu uitm segamat. rindu tak? rindu tak? haha

depan rumah lepas habis kelas. kita nak lunch yooo!

 dalam kelas. kami asal sempat je. snap picture ok. nanti dah habis belajar, gambar ni jugak yang ditenung kan :')

 dengan jat. dari kedah ni. hihi

dengan pwincess dhiya durani. 

 dengan anishhhhhh omey-omeyy uteeeee muteeee!

"ohhhhhh iteww stressnyaaaa banyak kejeeee nihh!"
propa wirda azurainie :P

last weekend ada Kemahiran Insaniah (KI)
muka budak bosan kena hadap citer politik! lol

 sengaja letak gambar tak ready. asyik gambar okay je kan. ni kali letak gambar buruk.haha. tengok citer paranoia ni best sangat-sangat. ada moral value, hero hensem. ahhhh best la!
5 start aku kasi kat citer ni. epgi tengok cepat. dari tengok citer Lagenda Budak Hostel. baik tengok citer ni! hewhewhew

 lepas tu pergi makan dengan bandar segamat. tak ingat la apa nama kedai ni. tapi makanan dia sedap-sedap weh! tak tipuuuu. sapa ada suggestion area segamat kedai makan? kami suka niiii mencuba sesuatu yang baru. haha

 time ni anis takde, dia balik KL. how dare u! huh :'/
mencomelkan diri selagi boleh. berjaya tak?

okay la. sampai sini saja. next time, will update more picture. huahuahuahua *gelak jaat*

thanks for scrolling my belog! mucassss graciasss xiexie :p

2 comments:

saya_arief said...

wahh. best2..
merindui zaman belajar2 kat kolej.

Anonymous said...

Aiman nabil & farouk 1 kelas dgn wirda ye?

Have fun & good luck for ur degree ok ;D