JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, August 19, 2013

MARI BELI SHAWL!

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

masih sempat nak ucapkan selamat hari raya. kata raya sebulan. lol. hehe

mari beli shawl! ye tak nak sembang mengarut banyak-banyak. korang boleh usha shawl dekat sini and boleh la order kalau berminat ;)






antara customer yang dah pun pakai shawl ni. shawl ni hujung dia berbentuk "U", lebih mudah untuk cover bahagian depan. serta sangat terletak (senang nak bentuk)


measurement : 200 x 54
RM 15 EACH!
+
RM 6 (POSTAGE FEE)

INTERESTED, JUST WHATSAPP 012-9356395/018-2866461

THANK YOU 
^_____^


No comments: