JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, August 2, 2013

JAYA JUSCO MALURI~

Assalamualaikum..

selamat berpuasa lagi! haha, tinggal berapa hari je lagi kan dah nak raya. masa berlalu tersaaaaaaangat la pantas. persiapan macam mana? so far, buat masa ni. mesti ramai yang tengah siap-siap nak itu ini baru kan? baju raya mesti semua dah beli kan? kuih-kuih raya dah letak dalam balang belum? hikhik. citer pasal raya, memang tak habis la.

sebenarnya nak share cerita pergi jusco maluri semalam dan hari ni. semalam pergi jusco dengan sabri, and ada kawan dia sekali la. tak shopping banyak pun. kitaorang beli baju je pun.  lepas tu ada masuk vincci. niat hati nak cari beg untuk pergi kelas. so kebetulan ada sale 50% kan. haaa iols suka okay. suka sangat-sangat. sabri temankan aku pilih beg, rambang mata iols. tengah sedap pilih, ternampak ada satu beg ni bagi aku lawa sangat. simple, nice, pastel colour gitew.

*siku sabri*
wirda: abg beg tu lawa la *signal mata* kejap lagi wirda nak amik
*sabri wat muka konon aku ni xsenonoh betul* 
mungkin dia fikir kat tangan orang pun nak kan. haha

elok perempuan tu letak, wirda slow-slow amik hand bag tuuu.hiks. sabri pun ckp pelan-pelan 
"org tu dah nak amik kot" hahaha. ehhh biar la~

dengan sengaja dia tinggikan suara "eh wirda bukan nak amik yg ni ke tadi??" tunjuk beg yg aku lain. dia gelak dia bla. kasi aku malu kat situ.aku pun angkat kaki sekali la kannnn. haaa sakit hatiii niii. balik umahhh teringattt ingatttt beg tu. so hari ni decide nak pergi lagi jaya jusco nak pergi beli hand bag tuuuu!

kali ni widya and isha teman. hihi. naik public transport pulak. yaAllah, penat gila. kesian isha.
nahhhh gambar! :*

 isha bersama mama widaa.

 isha bersama mama widaaa lagi :p

 isha bersama mama kandung :P haha

 isha first time naik public transport. dia jakun kejap.

  muah! *gomol pipi dia*

 saja nak try pakaikan dia spek kat JJ tadi. hmm, tapi xboleh. dia asyik nak buang-buang je. so tak jadi la beli, kang pakai tak sampai sejam patah dikerjakan dek isha ni. eeeeee omey sangat ni isha!
jom masuk pertandingan baby-baby. bahahaha

 so ini la dia beg yang katanya sampai terbawa-bawa balik rumah. nahhh, dah beli. duduk diam-diam. simple je pun, tapi kita suka. tak jadi nak bawak pergi kelas pun beg ni. sebab untuk pegang kat tangan, xleh nak sangkut kat bahu. haha. pakai ghaye je ah. beg pergi kelas pegi cari kat TS je ah. yippiiii!

haaaa, sapa pengguna simplysiti dermagic angkat tangannn?! sekarang tengah promotion. toner and pencuci muka hanya RM 29.90! dekat watson tau. mana-mana watson pun ada. sebab first beli hari tu tak silap kat tesco ampang.  murah gila gila okay. sebab ikutkan rm29.90 tu harga untuk pencuci muka je, tak masuk toner lagi. haaa pergi beli cepat. wirda dah beli untuk stock masuk belajar nanti. hikhik.

babai :*

2 comments:

ila said...

seronok la shoping kan..
tak pernah lagi la try simply sity.tp kawan2 kate best juga

Fienazzuki said...

cantik!