JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, August 27, 2013

WISH HIJAB, ONLINE SHOP UNTUK PARA GADIS :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah, sebenarnya bersyukur sangat. walaupun mula dengan kecil-kecilan tapi aku tahu, ini adalah permulaan yang baik.

actually nak update pasal WISH HIJAB . Sebenarnya, wirda and kawan wirda baru sahaja mulakan busines tudung ni. WISH itu adalah gabungan nama aku WIRDA dan SHYLA. makna pun baik apa, sebab benda ni memang impian aku selama ni. hihi

so kami sebenarnya dah mula business dari minggu lepas lagi, dan ALHAMDULILLAH sangat sangat, first batch kami, dalam masa 2 hari 90% habis terjual. dan dan dan, kami baru je update stock baru yang dinamakan CANDY SHAWL . baru update hari ini, dan Alhamdulillah 50% dah SOLD OUT! yay. thank you my customer :')

so kepada yang belum lagi like and usha product kami. jangan tunggu lama-lama okay! grab while stock masih ada! harga untuk candy shawl ini hanya RM20 SAHAJA!

ada warna yang menarik dan ceria untuk gadis-gadis diluar sana pilih okay. 


saya dan partner saya sangat berterima kasih kepada yang support kami! THANK YOU SO MUCH! yang belum like page kami boleh la start like dah. hehehe



order boleh membuat melalui inbox fb wirda/shyla 
whatsapp : 012-9356395 / 018-2866461
atau 
email ke wirdawahid@gmail.com


cepat-cepat grab candy shawl dari kami! JOM ORDER! ;)

Monday, August 19, 2013

MARI BELI SHAWL!

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

masih sempat nak ucapkan selamat hari raya. kata raya sebulan. lol. hehe

mari beli shawl! ye tak nak sembang mengarut banyak-banyak. korang boleh usha shawl dekat sini and boleh la order kalau berminat ;)






antara customer yang dah pun pakai shawl ni. shawl ni hujung dia berbentuk "U", lebih mudah untuk cover bahagian depan. serta sangat terletak (senang nak bentuk)


measurement : 200 x 54
RM 15 EACH!
+
RM 6 (POSTAGE FEE)

INTERESTED, JUST WHATSAPP 012-9356395/018-2866461

THANK YOU 
^_____^


Friday, August 2, 2013

JAYA JUSCO MALURI~

Assalamualaikum..

selamat berpuasa lagi! haha, tinggal berapa hari je lagi kan dah nak raya. masa berlalu tersaaaaaaangat la pantas. persiapan macam mana? so far, buat masa ni. mesti ramai yang tengah siap-siap nak itu ini baru kan? baju raya mesti semua dah beli kan? kuih-kuih raya dah letak dalam balang belum? hikhik. citer pasal raya, memang tak habis la.

sebenarnya nak share cerita pergi jusco maluri semalam dan hari ni. semalam pergi jusco dengan sabri, and ada kawan dia sekali la. tak shopping banyak pun. kitaorang beli baju je pun.  lepas tu ada masuk vincci. niat hati nak cari beg untuk pergi kelas. so kebetulan ada sale 50% kan. haaa iols suka okay. suka sangat-sangat. sabri temankan aku pilih beg, rambang mata iols. tengah sedap pilih, ternampak ada satu beg ni bagi aku lawa sangat. simple, nice, pastel colour gitew.

*siku sabri*
wirda: abg beg tu lawa la *signal mata* kejap lagi wirda nak amik
*sabri wat muka konon aku ni xsenonoh betul* 
mungkin dia fikir kat tangan orang pun nak kan. haha

elok perempuan tu letak, wirda slow-slow amik hand bag tuuu.hiks. sabri pun ckp pelan-pelan 
"org tu dah nak amik kot" hahaha. ehhh biar la~

dengan sengaja dia tinggikan suara "eh wirda bukan nak amik yg ni ke tadi??" tunjuk beg yg aku lain. dia gelak dia bla. kasi aku malu kat situ.aku pun angkat kaki sekali la kannnn. haaa sakit hatiii niii. balik umahhh teringattt ingatttt beg tu. so hari ni decide nak pergi lagi jaya jusco nak pergi beli hand bag tuuuu!

kali ni widya and isha teman. hihi. naik public transport pulak. yaAllah, penat gila. kesian isha.
nahhhh gambar! :*

 isha bersama mama widaa.

 isha bersama mama widaaa lagi :p

 isha bersama mama kandung :P haha

 isha first time naik public transport. dia jakun kejap.

  muah! *gomol pipi dia*

 saja nak try pakaikan dia spek kat JJ tadi. hmm, tapi xboleh. dia asyik nak buang-buang je. so tak jadi la beli, kang pakai tak sampai sejam patah dikerjakan dek isha ni. eeeeee omey sangat ni isha!
jom masuk pertandingan baby-baby. bahahaha

 so ini la dia beg yang katanya sampai terbawa-bawa balik rumah. nahhh, dah beli. duduk diam-diam. simple je pun, tapi kita suka. tak jadi nak bawak pergi kelas pun beg ni. sebab untuk pegang kat tangan, xleh nak sangkut kat bahu. haha. pakai ghaye je ah. beg pergi kelas pegi cari kat TS je ah. yippiiii!

haaaa, sapa pengguna simplysiti dermagic angkat tangannn?! sekarang tengah promotion. toner and pencuci muka hanya RM 29.90! dekat watson tau. mana-mana watson pun ada. sebab first beli hari tu tak silap kat tesco ampang.  murah gila gila okay. sebab ikutkan rm29.90 tu harga untuk pencuci muka je, tak masuk toner lagi. haaa pergi beli cepat. wirda dah beli untuk stock masuk belajar nanti. hikhik.

babai :*