JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, July 22, 2013

TELEKUNG SITI KHADIJAH BY ADORE AVA SCARF

Assalamualaikum

sekarang ni, kalau kita tengok dekat facebook atau kat luar, dah banyak kan telekung-telekung yang menarik hati kita untuk kita beli. sekarang style yang ada lace dekat bawah tu kan, memang cantik. lagi-lagi dengan combination warna yang sangat menarik. sesuai sangat untuk buat hantaran, nak pakai untuk harian pun boleh jugak.

kali ni wirda nak bagi suggestion kepada pembaca semua kat mana nak beli telekung yang cantik berlace dengan harga yang berpatutan setanding dengan kualiti kain dan lace.


addalah telekung dari ADORE AVA SCRAF . kalau sebelum ni wirda banyak update pasal tudung, jadi sempena bulan puasa dan raya yang bakal menjelma, online shop ni telah mengeluarkan product baru iaitu telekung untuk anda semua.




material dari satin valentro dengan pelbagai warna untuk menjadi pilihan ini sangat selesa, sejuk dan tidak panas. lembut je kain dia. wirda jamin kalau siapa beli untuk pakai di pagi raya atau buat hantaran, pasti puas hati. sebab wirda sendiri tengok dan dah cuba telekung ni. hehe.

ORDER BOLEH DIBUAT DI  SINI


selamat membeli belah! :)

1 comment:

atigoh@gmail.com said...

assalamualaikum,syukur alhamdulillah,demikian lama sy laman web,baru trjumpa blog ini yg sgt manfaat utk kita semua,dgny bolehlah kita jadikanya bhn rujukan yg sgt brguna sebelum buat pilihan telekung nt,dhrpkn blog ni dpt update lg pd ms akan dtg,demi kita mproleh informasi produk telekung dgn lbh mudah,trma ksh cik wirda,wassalam.....