JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, July 16, 2013

TAZABARNYA TAZABARNYA.

Assalamualaikum
  
bukak blog lagu sama, maaf la, takdak masa nak tukar lagu. busy hoii. *busy la sangat*
ni aku nak citer pasal sorang hamba Allah yang mana, aku kena dia pun kat FB je, tak penah pun jumpa, yang penting dia lagi tua dari aku la. tapi aku relax aku kau dengan dia. apahal nak ber"abang-abang". lol. haha. dia ni memang suka cari pasal. aku pun banyak juga belajar dari dia. 

nahhhhhh conversaton gila dari kami. asalnya sebab dia typo. so aku ejek dia. dia pun post kat wall aku macam ni. lalalala. tapi perangai dia buruk tak buruk. dia padam yang typo tu then dia update yang sama tapi takde typo. aku menegakkan kebenaran. jadi nih aku buat kat dia.



kemudian dia post kat wall aku. hikkkhoookkkkkkkk :p





akhirnya. aku menyerah kalah. sebab  gaduh ngan orang tua, sampai ke tua la aku. hahahaha





No comments: