JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, July 30, 2013

SARJANA MUDA UITM - CHECKLIST SALINAN DOKUMEN PELAJAR BARU

Assalamualaikum

ini khas untuk gang-gang saya yang nak pergi daftar  kemasukan pelajar baru sarjana muda Uitm pada 1 September 2013 ni okay. dokumen harus ada.

kawan saya cik anis yang baik hati, share dekat facebook, so saya nak baik hati jugak, nak share kat blog. hehe.

  1. BORANG PENDAFTARAN PELAJAR BARU 
  2. BORANG MAKLUMAT PELAJAR BARU
  3. LAPORAN PEMERIKSAAN KESIHATAN
  4. SALINAN SURAT TAWARAN
  5. SALINAN SIJIL KELAHIRAN PELAJAR, IBU BAPA
  6. SALINAN SIJIL DIPLOMA/MATRIKULASI/STPM
  7. SALINAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN "MUET"
  8. SPM/SPMV/SMU
  9. SIJIL-SIJIL AKTIVITI (JIKA ADA)


SILA BAWA SIJIL ASAL SESAMA HARI PENDAFTARAN AKADEMIK SEBAGAI PELAJAR BARU.

dalam banyak-banyak. medical check up la yang paling aku malas. hoho!

selamat membusykan diri dengan persediaan nak masuk belajar nih! semangattttt!

~Uitm dihatiku~

3 comments:

Azwa Azee said...

Good luck :).

fasha said...

huu teringat masa awal2 nak masuk degree dulu...hehehe
anyway gudluck...prepare baek2 =D

wirda azurainie said...

azwa : thank you ;)

kak fasha: hehe, thank kak! InShaa'Allah ;))