JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, July 8, 2013

MEET MY "BEWARZ" AFTER 6 YEARS..

Assalamualaikum

7/7/2013

masa zaman sekolah dulu, aku ada group. group ni ditubuhkan 2007 di mana aku masih di tingkatan 3. group bewarz ni ada 6 orang sahaja. 6 takkan lebih dan takkan kurang. InShaa'Allah. kawan sampai bila-bila okay :)
selepas habis tingkatan 3, kami terpisah. aku pindah ampang, ada yang stay and ada yang pindah shah alam. so, nak di buat cerita, kami BEWARZ memang lepas pada tu tak pernah jumpe  untuk berkumpul 6 orang bersama. so semalam dapat berkumpul. di KLCC ;)

 BEWARZ tu apa?
bewarz tu sebenarnya BELLA, ERAWR,WIRDA,AIN,ROWZY, ZAFF
amik huruf depan je so gabungkan jadi la bewarz. nak kenal senangnya. start dari kiri. memang dah tersusun bewarz tu :)

 bukannya tak pernah jumpa lepas habis sekolah. pernah 2-3 kali. tapi tak pernah cukup 6 orang. so bila semua free and decide nak jumpa semalam. rasa happy, sampai tak menyabar. seorang ahli bewarz which is zaff memang tak sihat, dia demam. ehehe, deman-demam pun gagahkan diri untuk jumpe. thanks syg! pengorbanan tu :')

 kalau nak diikutkan, bukannya tak pernah ada krisis. tapi tu dulu. masa zaman sekolah. sekarang ni zaman matched dah.haha, xde nak gaduh-gaduh. malas lebih take care dan saling sweet-sweet. kalau bf kami nengok pun, maybe dia naik jeles. kakakaka

 bila dah lama gila tak jumpe, at first agak segan dengan dorang. semua dah cantik-cantik okay. tapi lelama keluar jugak perangai aku.kakaka. sayangnya kat mereka ni :)

 kami sebenarnya dah kehabisan idea. gaya apa lagi nak di posing. haha.
ni jumpe semalam, next time tak tahu pulak bila boleh jumpe. katanya tunggu wedding aku. melampau tau. haha

 aku pelik, comel what gaya ni, tapi erawr tak nak buat. haha.  si bell tu lagi la, teragak-agak nak buat. katanya tengah tengok erawr korek hidung. okay fine. hahahaha










yay! ikut hati nak letak semua gambar, tapi takut uolss tak larat nak scroll je.haha
gambar-gambar ni bermakna sangat. nak pilih the best and nak framekan kat bilik.hmmm, agak-agak yang mana okay? hehe.

love BEWARZ <3 br="">

No comments: