JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, July 16, 2013

HAPPY BIRTHDAY HENCIK SABRI :')

 Assalamualaikum

16 JULAI 2013
HAPPY BIRTHDAY ABG YANG KE 23 TAHUN :)
semoga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu dan bahagia dengan keluarga dan tersayang (saya!) dan paling penting, sentiasa ada depan mata wirda. (lega kalau tengok abg depan wirda) haha :p

semalam gigih buatkan card. kali ni card  deco sendiri. dah macam nak kasi kat perempuan. hmm, xpelah. comel apa. hakhak
kad dah siap
 yay! tapi dalam taleh tengok :P
 teddy yang abg kasi ucap happy birthday jugak! ehek :p

pergi beli kotak tadi nak letka hadiah untuk dia. gigih tau.
kat office time ni.
kita letak macam ni je, sempo. huhuhu

tapi hadiah kita balut. sebab segan dia bukak depan kita. nak suruh dia bukak kat rumah. hehe

to sabri's family. mintak maaf sebab bawak sabri pergi buka puasa and sambut birthday kat luar. huhu
takdelah bawak sangat kan. ecece.

thanks kepada kawan-kawan sabri yang menjayakan surprise yang takde la surprise sangat. tapi kira okay la, sebab ni first time buat surprise untuk manusia bernama lelaki. hehehe

kepada abg, sorry la mungkin agak kelam kabut. and tambah dengan pasal family kan. serba salah pulak wirda. tapi papepun, thanks melayan wirda hari ni, dari pagi sampai la malam tadi. pagi-pagi lagi dah gaduh kan? kahkahkah. lepas tu taye dia "hari ni juga nak gaduh, hari lain tak nak gaduh plak". so dengan rasa rendah diri, aku mintak maaf. sebab memang salah aku pun. huhu.

gambar masa sambut birthday tak banyak sangat, sebab aku pakai handphone murahnya je kan. so tunggu gambar dari dorang and handphone sabri.  next update aku nak citer camne kononnya surprise tu. haha :p

harap abg suka apa yang telah wirda and yang lain usahakan untuk abg. hikhik. 

syg abg!


No comments: