JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, June 6, 2013

PROMOTION PURE MARINE COLLAGEN GRED AAA.

Assalamualaikum...

malam ni ringkas dan padat sahaja. wirda dan sekeluarga adalah pengguna setia PMC gred AAA yang colour purple tu. wirda start guna lebih kurang bulan 2 yang lepas. dan sampai sekarang wirda masih setia. Alhamudulillah kulit wirda semakin baik dari hari ke hari. kalau dulu banyak masalah jerawat sekarang ni Alhamdulillah dah kurang sangat-sangat, kesan pun dah semakin hari semakin tak nampak. sebab tu sekarang wirda berani je pergi memana dengan hanya memakai compact powder sahaja tanpa pakai foundation. hanya pakai toner and pelembab saja.

 kencing manis mak wirda pun dah semakin baik. kalau ada appointment doctor, mak wirda pastikan mak wirda takkan skip makan pmc tu, sebab bila doktor check, resultnya bagus. barulah doktor tak bising. tapi bukan sebab tak nak doktor bising aim dia sebenarnya, tapi sebab kita juga memang tak nak kan ada apa-apa penyakit, kalau ada kita ikhtiar untuk merawat. 

tambahan pula PMC ini juga adalah 100% bebas dari bahan chemical. so bila nak apply kat kulit atau makan, kita takde masalah dan tanpa ragu-ragu. lagi banyak khasiat yang kita dapat lagi adalah.

ingat ye, PMC ni bukan sahaja untuk kecantikan, tapi untuk kesihatan dalaman. 

okaylah wirda nak pergi tepek mask pmc ni kat muka. baru muka rasa lembab-lembab and tegang dan memabntu dalam mencerahkan kulit.

sapa berminat wirda ada buat promotion sempena bulan june ni, korang boleh try dulu and tengok hasilnya. 


siap pack kan 1 paket = 100gm 

3 PAKET RM25 !!

NORMAL PRICE : 2 PAKET RM25

untuk percubaan korang boleh try beli 1 paket dulu dengan harga 
RM 10 untuk 1 paket..

berminat boleh email  di : wirdawahid@gmail.com
            

 

No comments: