JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, March 16, 2013

VIVA PRESENTATION :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah. presentation yang wirda takut-takut kan itu sudah pun berakhir. berjalan dengan lancar dan tak seburuk yang disangka. sama ada melalui imaginasi mahupun bagi mereka yang telah melepasi dan menceritakan pengalaman teruk mereka. so wirda percaya. nak tahu susah ke senang, kita sendiri kena lalui sesuatu tu. hehe.

MY GROUP MEMBER. WIRDA,ZANA, MIRUL AND WAWA. 


my group suppose start at 12.15pm. tapi tak tahu kenapa, jadi boleh terlambat. start dalam pukul 1 macam tu juga la. so as usual la. jumpa kawan macam tak pernah jumpe. supo beruk! haha. asal jumpe jerit nama, angkat-angkat tangan.waakaka. kata kau nak tunjuk kau comel hari ni wirda. lalalalala. okay sila menyampah. then sementara nak tunggu. nak hilangkan nebes yang menebal tu kan. apa lagi, kita short snap la dulu picture, hehe. bila berkumpul ramai-ramai tadi. ditengah kegelakan terselit rasa sedih pulak. sebab sedar tak sedar, almost 3 years we have been together. belajar bersama, bekerjasama bersama. tuptuptup awal bulan 4 ni, semua dah habis belajar. maka tamatlah DIPLOMA! oyeahhhh! papepun, jangan la lost contact okay. will missing u guys. 
OPERATION MANAGER
WITH GENERAL MANAGER FROM OTHER COMPANY.KAHKAH. BOY :)
FINANCE MANAGER FOR MY GROUP

WITH MARKETING MANAGER FROM OTHER GROUP
ME YANG SEDANG MEMBAJET COMEL. OH MANNNN :P
bila dah sampai turn group aku. memang nebes gila. menggigil. boleh pulak feeling nak terkucil kat dalam bilik tu.haha. dapat pulak dengar citer lecturer yang agak fussy. so cam lagi tambah la gelabah kan. tapi apa yang menyebabkan aku FRUST AND SEDIH adalah. penat je aku practise hafal itu ini untuk present bahagian aku. tapi dia xsuruh present pun. evaluaters terus direct ask question kat aku. haha. agak frust la. kalau evaluaters give me a space or chance to explain mungkin aku boleh improve my performance during presentation.papepun, takpe. cukup bersyukur kerana Allah mempermudahkan segala kerja dan urusan kami. dan evaluaters pun takdelah setakut yang kami dengar dari cerita orang. hehe. sangat enjoy la masa present tadi. tapi bila ada part yang tersangkut tu normal la kan. everyone akan hadap benda tu. 


AFTER DONE PRESENTATION
ME
HAHA. BURUKNYA IOLLSSSS. REWARD DIRI SENDIRI DI FESTIVAL CITY

esok submit report. then need to fokus on next report where the report should be submit on monday. weekend? apa tu weekend? apa tu? *nangis*



P/S: tepek gambar je banyak sebab tak larat nak story. penat gilaaaaa. HAPPY SUNDAY READERS!

2 comments:

Sunah Sakura said...

alhamdulillah..tahniah wirda.. :)

wirda azurainie said...

alhamdulillah. terima kasih kak ;)