JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, March 3, 2013

TESTIMONI PURE MARINE COLLAGEN

Assalamualaikum

Alhamdulillah, pure marine collagen wirda restock xsampai seminggu dah habis. ramai yang beli 2-3 paket terus sekali beli. so bila dah ada yang consume, wirda teringin la juga nak tahu apa yang mereka alami selepas mengamalkan pure marine collagen ni. sama ke macam wirda rasa? setiap orang kan, jenis kulit dan masalah dalaman berlainan.so wirda minta mereka kongsi ;)
  wirda jual pure marine collagen ni, bukan wirda jual saja. wirda akan follow up customer-customer wirda.buat masa ni wirda dah dapat dua testimoni dari dua orang customer wirda.








 testimoni atas ni wirda follow up customer wirda yang baru seminggu pakai.



pure marine collagen memang sangat sesuai untuk kulit luka. contohnya macam luka accident. just apply je kat bahagian tu, InShaa'Allah, result dia sangat cepat untuk kita lihat :)
macam kulit yang berjerawat, jerawat yang naik memang akan cepat kering dan hilang.

siapa yang berminat nak cuba makan dan amalkan pure marine collagen gred AAA boleh la inbox di fb wirda, atau hantar email : wirdawahid@gmail.com

susah sangat, whatsapp je : 012-9356395

1 paket RM20
2 paket RM25

STOCK LIMITED SUDAAAH! sebab wirda nak final exam dah, so wirda dah tak kan restock untuk masa sebulan ni. so so so sooooo, sapa nak cepat-cepat la order ye, tinggal lagi beberapa paket sahaja ;)



to my customer: feel free to share your testimony with others :)

1 comment:

ahmad hazwan said...

Salam dan selamat sejahtera
Kepada yang berminat untuk membeli rumpai laut asli sabah gred AAA
Kaler ungu sila sms/call/whatsapp saya ditalian 011 - 26284226 harga untuk 100 gram adalah 10 ringgit
Harga tidak termasuk caj penghantaran dijamin termurah dipasaran dapatkan segera
Terima kasih admin