JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, March 23, 2013

LEPAKING AT CHATIME WITH GIRLFRIENDS ;)

Assalamualaikum

masih tak tidur lagi even jam dah menunjukkan tepat 1.50 minit pagi. baru baca subject ENT separuh then pergi meroyan dengan coursemate kat twitter after semua dah senyap and suram, kembali ke facebook and lastly blog! so, bila sambung baca? haha. besok hari saja la. mood dah ke laut. omaigod wirda, dont be like this ok. U MUST "DRIVE YOURSELF" okay! hahaha

agak mengong sekejap kat twitter dengan kengkawan. 

well, disebabkan tanak tidur, tak ngantuk lagi, i would like to shre with u guys ccerita yang tak seberapa ni. ala lepak chatime pun nak masuk blog ke? kepoh la minah ni! tutup je la blog kau tu. menyampah aku tengok. LISTEN! eh boleh ke dengar, if ada antara u guys yang cakap macam ni, feel free ti click button X at the top right side tu ok. hahaha

petang tadi, after tak tahu nak buat apa. tetibe mulut aku ni terbukak nak lepak kat chatime and secara tak sengaja si wawa which is my roommate pun kata ok. maka kami pun bersiap la ke sana. kami pergi bertiga. emy. haa dia ni memang jarang lepak ngan kitaorang. sebab dia ni group DIVA sahaja. mana la layak nak lepak ngan kitaorang, once dia offer nak join sekali, kami suka hati la kan :)
so here, a few picture for uoolllssss untuk di dini hari. wkwkwkwkwkwk

hello! im the owner of this blog. jangan mengata blog kita! kita hempuk guna hanger!
me and wawa. my roomate, classmate, coursemate nasib tak coffee mate :'(


here three of us. from right side is EMY! from diva's group! omaii emy with us laaaa! omaiii. HAHAHA

buruk? nevermind. we lookk so nice. kahkahkah

kami mencuba untuk menjadi comel. berjayakah?

since nak habis belajar ni, bila lagi la boleh lepak dengan depa ni. depan ni orang utara kedah sana nuh. sat g bila dah balik sana susah nak jumpa. tapi emy kata dia nak keje kl. yeay! ada kawan untuk ajak lepak bila bosan mendatang. kam emy kan? wawa, of course la kena jaga bakal laki dia. next year dah kawin dah minah ni. untunggg laa. hehehe

i love you so much my girlfriends even kita jarang kan nak lepak sama. tapi once dah dapat lepakk ahh besttnya! oh btw tadi kami pergi makan dekat texas chicken dekat sri gombak. lebih kurang kfc jugak. 

okay till here, jumpe lagi readers! love you all jugak. ahaks! *tutup muka*

No comments: