JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, February 8, 2013

EH! CUTI LAGI ! :)

Assalamualaikum semua !

yeay! cuti lagi la wehh. banyak betul la cuti untuk semester akhir ni. dalam gembira ada gundah gite tau sebenarnya. sedar tak sedar, dah nak final dah wirda and semua la dak-dak diploma uitm kan.
rasa macam baru semalam register sem 6. gitew? haha

sedikit free sekarang sebab tengah tunggu hencik habang amik nak balik rumah ampang, so layan fb,lagu and blog la dulu :)

selamat tahun baru cina1 gong xi fa cai maaaa...
harap-harap cecuti ni,adalah orang yang datang rumah kasi ang paw. eh giteww! :p

kali ni wirda cuti hampir seminggu lebih jugaklah. 18 hari bulan baru start balik kelas. macam kami pulak yang beraya. bercuti bukan bercuti senang lenang okay. lecturer kesayangan kami dah sediakan pelbagai hidangan yang diperlukan untuk kami rasai. bagus tau lecturer, dia tahu apa yang kita perlukan. sayang lecturer-lecturer ku! lepas ni InsShaa'Allah last final exam wirda, so mestilah dah tak rasa zaman belajar macam ni. dekat uni nanti cara pembelajaran dah lain and need to be more independent gituh! tapi wirda tak nak sambung. wirda nak terus kerja. nak buka business create jenama sendiri. product apa? tunggu meyhhhh~ :)
yang penting, sapa sayang wirda tu, doakanlah usaha ni dipermudahkan. kena buat dengan slow-slow, biar lambat asal berkualiti. eh tak gitew? :)
tak sabar nak lalui zaman bekerja! ye saya tahu, saya bakal merindukan zaman belajar, rindu nak mengira, nak baca buku *sila muntah*, rindu nak bersama dengan kawan-kawan :)

well, itulah kehidupan kan...semua melalui fasa yang sama. masa saja yang berbeza. 

alamak, terlebih falsafah pulak, wirda nak ucapkan selamat bercuti la kepada mereka yang bercuti.

oh ye sebelum terlupa! wirda nak inform yang wirda sebenarnya dah jual 
PURE MARINE COLLAGEN GRED AAA (PURPLE) 
sapa berminat boleh je pm wirda kat fb or email wirda dekat wirdawahid@gmail.com
 harga? jap eh!

1 paket= 100gm (RM20 free postage)
beli 2 paket = 200gm ( RM25 free postage)

kepada yang nak beli borong pun sangat-sangat dialukan ok. just pm wirda! :)


mintak diri dulu
^_^

No comments: