JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, January 10, 2013

MOOD MENGIMBAU ZAMAN SEKOLAH.


Assalamualaikum

ini entry meng ngeri kan. sila sediakan baldi untuk kemungkinan yang bakal berlaku. *WARNING* 

 ini  gambar masa form 3. *tengah bajet comel* time dedulu aku suka pakai tudung bawal muncung-muncung. kasi nampak anak scarf aku yang berbelang-belang. corak-corak. MOTIP? haha
info tambahan *gmbr ni hampir 5 tahun dalam dompet sabri. eh kesah pulak aku? haha

 ini budak-budak aku. haa gengster tak? gengster tak? haha. ni time form 3 jugak, dekat UM. ada kem motivasi untuk PMR. biasalah nak exam kan. actually ni group BEWARZ aku. 
bewarz tu apa? eh kau! jaga mulot tu sikit. bukan biawak okenggg! *dush*
bewarz tu bella,e-rawr,wirda,ain,rowzy,zaf. tahu? *sambil tunjuk jari hantu*


 e-rawr, wirda, bella,zaf


 haa, ni time aku dah form 4 kot. menziarah bewarz selepas aku pindah sekolah melaka.


wirda dan e-rawr. dulu suka pergi rumah dia. main make up-make up la. e-rawr ni baik sangat tau orgnya.hehehe. 
juara kawat pulakkkkk. hebat tak? hebat x? huahua

ni ain yang peluk aku ni *bestnya kena peluk cenggini. lama tak rasa* sobs.
dia ni mmg selalu susah nak join hang out! kawen tak ajak siap la kau!

masa tengah spm. get ready nak jawab paper islam. weeee

eh ni bukan zaman sekolah dah. zaman mula2x masuk kolej. waktu ni induksi. dua-dua kawan aku ni semua takde dah kat unikop. dorang dah pindah. sobs.

with rowzy. lesung pipit dia mak haiiiii, dalam weh! mata bolat! haha. 3 amanah. kelas sangat amanah *tangan di dada mata ke atas*

ni masa form 5, sekolah melaka. pose paling bahaya aku rasa. sila tutup mata. haha
*nanti ada la org ckp, yg kau upload apesal? * eh kesah ke aku? ;p


selekehnya lahaiiiii weiiiiii. 

senanyakan. banyak gila gambar doludolu.haha, cakap dalam hati " EH NI KE AKU DULU??? WEIII COMOTNYAA. CAMNE SABRI LEH SYOK GILA KAT AKU NI?" eh terover pulak.haha. tapi betul la. selekeh sangat uolss. eleyeley jgn nak iyakan, korang pun opkos belambak gambar sekolah kan yg comot-comot.hekhek. motip guna ayat comot-comot? sebab nampak elok sikit dari BURUK. kang aku kata BURUK takut org kata aku tak bersyukur pulak.hiks. ini kan zaman mengimbau,. haruslah terasa banyak perbezaannya. huahua

nak tengok gambar aku sekarang? betul nak tengok? okay. jap...
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tudiaaa dia letak gambar fake pulak. hahaha. 
gambar feeling gorgeous. kau tahu? haha


kbai! ^___________^

2 comments:

Shazwan Azizan - wanblur said...

sebaldi aku muntah... haha..

p/s; kenangan oi... sapa x rindu.. jaga diri.

wirda azurainie said...

kuang asammmm siap sebaldi kau muntah. haha. asal tak satu kolam wei? :P

pesanan diterima. roger and out ;)