JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, January 3, 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME~

Assalamualaikum

Alhamdulillah, 3 januari maka genaplah umur saya kali ini 21 tahun. maka boleh la saya kawin! eh. haha
semua nak yang terbaik and jadi terbaik kan. so aku fikir, tayah la aku nak ucap panjang-panjang. *sebab masa tinggal 15minit lagi nak habis 3 jan senanya*

seriously, ini birthday yang PALING SERONOK dalam hidup. ada banyak perkara gembira on my birthday. Alhamdulillah. lepas subuh aku terus tak leh tidur. then ...........ha yang itu kemudian.

malam birthday aku, my BFF  si ros and wawa buat surprise. wuuuwuwu terharu ok. mula wawa kasi ice cream magnum. dia kata nah aku kasi hadiah. tetibe kul 12 malam 3 jan lepas aku solat isyak. si ros pulak dtg bawak kek secret recipe my feveret! haha 
and nak share something, aku baru tahu. tiup lilin hukum dia haram ye. jadi tayah la tiup2x kan? :)


tudiaa siap dengan telekung. haha. terharu weyh korang ni. sayang korang sangat2x! :)


terima kasih kepada kawan-kawan kelas yang setiap kelas menyanyi lagu happy birthday -,-
terutama kepada ketua nyanyian kak afrah.haha
hari ni lepas kelas pergi  lunch dekat ayam penyet with wawa and zana. ros xboleh nak ikut. dont why -.-


yeahh pepagi birthday pergi kelas!

thanks kepada family yang wish.! :)

thanks kepada yang wish through fb, twitter, msg. InShaa'Allah akan cuba reply k. hehe
terasa sangat dah besar kot. yang tak leh belah ayat sabri "dah besar dah syg abg: anomnomnom, tetibe nak feeling baby2x kejap ngan dia.hewhewhew

petang tu, sabri kata nak dtg nak dinner sesama KATANYAAAA. rupanya dia bawak balik rumah. hehe
thanks awak punye family. thanks acik kasi hadiah. abg? claim tu jgn lupa.haha
sempat tengok anak buah sabri. bersalin semalam 2 jan.hehehe

ok la. rasa mcm xsempat nak update semua!



p/s: nak tukar status  la tahun ni. weeeeeeeeeeeee :") 
doakan semua urusan berjalan dengan baik. Alhamdulillah.
 im happy person today!
thanks abggggg. loveeee!

2 comments:

*NurSyahieraDahhari* said...

happy birthday wirda :)
semoge berjaya dunia akhirat :)

pelangi said...

ouh! wirda sebaya dgn saya lah! ingt wirda dah akak2 dah. ahaha
btw. dh kmbali pd sbri lg ke?