JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, January 2, 2013

'ADORE AVA SCARF'- COMING SOON

Assalamualaikum

apa habaq semua? first of all selamat tahun baru untuk semua warga manusiaaaaaa! hehe
azam baru ka, umur baru ka, awek baru ka, boyfriend baru ka, rumah baru ka, anak baru ka, kereta baru ka, casing phone baru ka, semua yang baru la. tahniah. hewhewhew

semoga tahun baru ni bawa kita menjadi insan yang lebih prihatin, perbaiki diri ke arah lebih baik, mencapai segala impian. btw, tahniah kepada yang akan menamatkan zaman bujan untuk tahun ini. sungguh saya jeles
*nangis belakang pintu*

okay, kali ni wirda nak memperkenalkan satu online shop yang baru saja tertubuh. 



dekat online shop ni, ada MACAM-MACAM jenis tudung masa kini yang tengah hot di pasaran. jadi, kepada anda yang penggemar fashion, boleh la LIKE page di atas! ;)



salah satu jenis shawl yang ada dalam online shop ini :)


hoodie pun ada! sesuai untuk pakai ke majlis-majlis, dating pun boleh apa! hehe :)
actually terlalu banyak jenis tudung. tapi belum di update.
 InShaa'Allah dalam minggu ni product
akan di release kan. so LIKE untuk dapat info lebih awal. 
material kain pun sangat selesa dipakai dan SENANG terbentuk!

stay tuned~


we need your support! thank you :")


digalakkan untuk dihebahkan tentang page ini. hehe
^___________^

No comments: