JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, September 19, 2012

RANDOM PICTURE (dinner AGAIN !)

Assalamualaikum

omaiii lagi lagi gambar dinner, 3 hari 3 malam berturut update pasal dinner or attach gambar dinner. asal tengok aku je kuning asal tengok aku je kuning. kan? nampak tak tu je gambar latest aku? haha

tak tak sebenarnya, ini nak update gambar with a little description. promise!
sebab niat awal update pasal ddinner ritu nak upload gambar dari photographer dinner tu, tapi al-kisahnya TOTALLY TERLUPA. mungkin sebab agak over excited nak update blog. mungkin .ya mungkin 
*sambil kening naik atas,mata pandang atas berfikir*

so that, jom la cuci mata gambar-gambar saya semasa di dinner hari itu! kuikuikui 


view dari belakang dalam ballroom. seriously nice. baru rasa hebat and grand kan?haha


budak-budak meja aku. 


okay real position. sebab gambar atas 2 member aku ke toilet kot, so kena moved agar tk rongak ;D


semasa amik anugerah pelajar  cemerlang. nampak je cool padahal kaki tak dah menggelatar. rasa nak tercabut lutut tu.haha


aku posing sebab aku ikut dean posing. gedik x? bahahaha. nasib baik tak kena tegur sebab time ni dorang tengah terangkan cara macamne game tu dimainkan.hewhew


volunteer bajet diri sporting.haha. sila lihat sapa yang over disitu?hahaha


masing-masing tengok tugasan yang perlu dilaksankan.omaii, kena cari tetamu yang pakai benda-benda yang dorang mintak tu.
1) kot putih
2) bow kaler putih
3) belt putih+kerongsang
4) vest pink


tarik adik ni sebab pakai belt kaler putih! hewhew
*naseb ko la dek :P*


okay cukup 4 orang mangsa aku!


kena bagitahu/baca balik 4 benda yang perlu dicari kepada orang ramai. time ni aku menggigil sampai kena tegur.haha. last2x, adah tu amik kertas biar aku baca je, so xla nampak sangat ggigil aku tu ye dak?
problem problem!


^__^


ini pesaing jiran sebelah. syra my classmate ;)


at last dapat no 4. kira sagu hati la tu kan.haha. lect tanya aku "kenapa awak menggigil?" aku pun jawab la
"haa saya memang mcm ni" hewhew
sorry u guys xdapek nak share hadiah tu sesama. org lain dapat hamper kita dapat tu je,tapi takpelah, yang penting kita enjoy! ye dakk? :)


ok tengah layan peminat nak bersembang! BAHAHAHA.


ok then, nak siap ke kelasss. copet copet! tata uoolsss ;)


No comments: