JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, September 18, 2012

DINNER FOAC AT DE PALMA HOTEL.

Assalamualaikum....

pada sabtu lepas, aku ada dinner dengan bebudak course aku. diploma in accountancy.
this sem punya event so far much much better than last sem ler kan.hiks.
mana taknya, semua nak diadakan makan malam kat hotel...weeee

so that, my batch aku sem ni adalah yang paling senior untuk sem ni, so para AJK telah merealisasikan impian semua orang.haha. beruntung adik-adik sem 1 la ni, masuk2x je teruih boleh makan hotel. kami dulu mencanak tunggu senior-senior buat event. haa now, kitaorang buat sendiri , nope kitaorg la, tapi AJK sebab aku xbuat pape pun.ha ha ha :')


majlis makan malam dan penyampaian anugerah pelajar cemerlang 2012.
Alhamdulillah, tanpa aku sangka, nama aku terlist dalam penyampaian anugerah cemerlang nih.hiks. 
sebenarnya tak tahu pun, then wawa ckp "wi malam ni kita ada rehearsal amik anugerah" aku cam. "anugerah???" seriously tak pernah terfikir akan layak ok! haha. Alhamdulillah. aku bawak balik 2 sijil untuk anugerah pelajar cemerlang, tak dekan pun xpelah.hiks. merasa jugak amik anugerah. kat hotel pulak tu. tak cukup grandkah??haha


here, my classmate.
me, wawa, ross, and syra

time ni semua kena berkumpul untuk naik bas menuju ke de palma hotel. btw hotel tu dekat gilasss dengan rumah aku, but then dari rumah terpaksa patah balik ke kolej sebab presiden kasi tahu tak boleh pergi dari rumah sebab dorang dah tempah transport. fine fine fine. nasib baik sempat sampai!
oh ya, sehari before dinner wawa tidur rumah aku! hiks. sebab mintak tolong my adik make up kan dia. she's look very stunning! yeay ,e love it :D


semua feeling masing-masing gorgeous!haha. bila lagi kan? :P kuikui


dalam bas terus pakai lipstick merah menyala.haha. nak pakai awal-awal malu laa i uolss ;p
ehsan camera 360. jangan confident sangat saya nampak mcm ni! hahaha. ok tipah tertipu :P

*muka bangga* huahua
aku punya heels tinggi gila! -,-
ada lebih kurang 5 inci. heels untuk catwalk tu. dari rumah lagi aku risau nak amik anugerah tu cmne, mintak-mintak supaya tak jatuh tangga atau what so ever yang boleh memalukan diri sendiri. serius berdebar. then, bila nama dipanggil berjalan dengan penuh  gaya  hati-hati. sampai atas stage lecturer tegur. "wah lain terus muka awak" aku senyum je, sebab tengah nervous gila. yelaaaa xkan g kelas nak make up cam ni kan.nanti orang kata aku ni syok sendiri pulak :P


gambar bersama sebahagian sem 5. oh ya malam tu kitaorg semua ada tema, beauty and nerd man.macam aku, aku ikut tema suka hati.tema hari raya, alasan sebab tak nak beli baju lain dah.haha. untuk lelaki aku paling suka tengok.alala comel comel depa nih tau x! cuteeee. eh over :P

bestfriend forever!


bersama retis kolej unikop. dean! dia ni gila suka publisiti sikit! wakaka.


okay ini klaka. aku pinjam dean punya spek.hahaha. *saje bagi kecik gambar nih* :P


ini pulak wan, dia ajk untuk event ni, so thats y nampak dia lain sikit. dialah kawan pertama aku time kelas pertama bermula. haha. eh dulu wan ni BAIK GILA. suka belanja makan lepas habis induksi.haha. sekrang? hamek kau~! rm0.50 pun berkira. eh? :P
hewhewhew


ha ini meja aku and kawan2x. makanan dia sedap! ya sedap! tapi xcukup.hahaha. aku pandang tempat lain,aku kalih kat lauk. LICIN! budak budak ni kebas dulu.haha.terpaksa la aku makan udang even senanya aku tak leh makan udang.sob sob.


fera and syaza!


candid :P ha ha ha

ada satu game, dia mintak sesapa yang sporting naik atas stage.wawa n aku kemain pergi, haha. aku senanya xsedar pun bila aku bangun and pergi ke stage, sampai2x je mcm tak percaya.gamenya aku kena cari "benda" yang dipakai oleh tetamu lain and bawak dorang naik pentas. yeah dapat no 4. ok la.hahaha.
aku spatutnya no 3 *protes!* hehehe

okai nak tido. besok adalah hari yang panjang untuk saya. phew!
final tinggal berapa minggu, before final nak update lagi. stay tuned :D
good night peeps 
^__^

No comments: