JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, March 3, 2012

sometimes we have to pretend that"i have no feeling towards you!"

Assalamualaikum

yeahh, sometimes we have to pretend that
"i have no feeling toward you"

even i know, sometimes nak buat benda ni "susah" lagi-lagi kat orang yang kita sayang. bila dia layan kita macam nak pujuk kita, tapi kita keraskan hati untuk bertindak
"ohh okay."
"yeahh.. i know"
"erm boleh la"
"mane-mane je"
"ermmmmmmmmmmmmmmmmm"

hehehe

tahukah anda perasaan orang yang buat itu jgk terseksa. tapi aku rasa kadang2x kita kena buat mcm tuh. bukan sebab xsayang.tp semoga dia stop doing the same mistake :)

i just pretend that im okay and i dont mind what u have done to me.
but inside only me and ALLAH tahu.

i just pretend that i have no feeling toward you. but this also makes me suffer!
i really miss you. i love you so much!
but i think. i have to do this. seriously!

i will be normal like before soon even i almost give up :')

1 comment:

*NurSyahieraDahhari* said...

takpelah cik wirda, jodoh itu ditangan Tuhan. bukan di dunia, di akhirat nanti :) insyaAllah.