JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, January 3, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME :')



Assalamualaikum

yeahh, update blog untuk tarikh2x tertentu adalah satu keharusan gituh. tapi tak makhruh pun kalau tak update. apatah lagi haram.muehehe.
hape dah aku melalutt, well aku nak update cecepat nih tauu, sebabnya keje aku berlonggok tak siap lagi, aku peram dari cuti semingu yang lepas. so besok ada kelas dia, bukan harus dah, WAJIB dah siapkan.kalau tak kau nak kena marah? malu kot umur dah 20 kena marah dengan lect. hekhek
eleeeeeeee, kau nk gitau yang umur kau dah20 senanya wirda. kan kan kan?


Alhamdulillah, aku masih diberi peluang dengan nikmat untuk bernafas hingga hari ini. dah 20 tahun aku hidup, terfikir,apakah sumbangan aku terhadap kedua ibu bapa aku selama 20 tahun. sedihnya lahaiiiiii, saya bukan anak yang baik. uhuks ;(
dalam masa 20 tahun tu kalau ditimbang dosa dan pahala. erk? SERIAU weyh :(
jom kumpul balik pahala, cover dosa-dosa lalu.semoga timbangan pahala aku lebih berat dari dosa di padang masyar.hukhukhuk. dah 20 tahun dah aku hidup, tinggal bape tahun lagi untuk hidup? erk? itu semua kerja Allah, BILA -BILA masa jeeee. mesti korang sedihkan sebab nanti kalau aku xde, dah xde penulis merepek yang bernama wirda azurainie.nama sebenar bukan nama glemerrr.hekhek. hoii kau hingat blog kau tuhhhh femes mcm blog kak fatin liyana? irine nadia?yuyu zulaikah? puuiiii, hahaha :P

tahun ni birthday aku tanpa keluarga. biasalah duduk perantauan. umah aku kat ampang, aku study kat gombak. MERANTAU la jugak namanya. hekhekhek, kalau tak, mesti demand aku lebih sikit sambut kat rumah.gituhhhhh~!
tapi birthday aku tetap berMAKNA bersama rakan-rakan kolej/kelas :)
terutama my lovely friends wawa and rosssss! dan seharusnya la my BFF shylaa ;)
kita sempat gossipkan petang tadi? hekhek, *mentang2x kol preeeeee*

hari ni ada kelas sampai kul 1 tp kelas habis awal 11.30.waahhh suka la aku gituhhh~
mengikut perancangan BAGAIMANA DAN DENGAN SIAPA aku nak sambut birthday aku xyah la aku citer dengan lebih detail.kadang2x gambar menceritakan segalanya kan?
aku tempah kek , but seriously tu bukan cake birthday aku. aku xde cake birthday punnnnn
itu act cake for my anniversary. but.............yeahhh :) its okay ^_^

so, secara tak langsung,anniversay jadi birthday.last minute lak tu aku mintak akak tu tambah birthday,lau tak lagi nampak xkena langsung.hahaha


tadaaaaaa, comel tak cake aku? simple but really CUTEEE, sayang je rasa nak makan ,tapi bila makannn rasa nakkkk makann lagi.hehehe. SEDAP WEYH. kat mane nak order? okay baca habis dulu then aku bagitahu kat maneee yeeee ;)

see? anniversary and birthday. celeb dengan kawan-kawan je, yang si dia tu tak sudi datang.
its okay. this will be my last time do this for you

sumpah sedih bila tengok gambar nih. tapi aku ada kawan-kawan ;')

tadaaaa, wawa thank you hadiah kau bagi cuteeee sangat. act aku pernah tgk and aku nak beli,tapi aku kedekut sikit bab-bab situ,klu baju,handbang,kasut aku xkedekut.tapi tetibe kau beli. warna pink pulak tueeeeeeee, hehehe SUKA SUKA SUKA. thank you wawa :)

haaa, ni ros. thank you belanja makan kat secret recipe :P
love youuuu!

thanks kepada yang wish my birthday, kawan-kawan kelas, akak senior, kawan fb
(hampir 500 wish aku nak kena reply kat fb) insyaAllah will reply secepat mungkin.hehehe, klu xsempat sorry tau, tapi sangat-sangat hargaii ;) hehehe
kawan tanya sidia datan tak? aku pun terfikir, kenapa aku perlukan dia untuk hari jadi aku sedangkan orang yang selama ni setia dengan aku adalah kawan-kawan dan family. so aku betul-betul tak perlukan dia. sorry to say, kesabaran aku dah berakhir.

:)
comel kan kek ni :)
kalau korang nak usha lebih banyak design2x yang boleh wat korang nak pengsannn lawa comelnya boleh la singgah and like page akak nih :)

M&M CUPCAKE

YEAYYYY I AM 20 YEARS OLD :')
muahh!
^____^

6 comments:

nia marlissa said...

happy bornday dear :)

moga berjaya dalam hidup

mr.dinie said...

hepi bday..haha..XD

bukan photographer said...

happy hari diberanakkan...

pilotHans said...

hepi belated besday ! ^_^

Fienazzuki said...

comelnya kek tu!
do follow me back yar???

HasrulHassan [HH] said...

Happy Birthday WIRDA ... :)