JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, January 13, 2012

BAJU UNTUK SI COMEL ~!!



Assalamualaikum

lamanya tak hupdtae bloggg, last entry on my birthday lepas tu terus menyepi. tapi facebook saya sentiasa bising hokeh! xde topik dan bahan je na dihupdate+test sana sini kan. busy busy busy dan pura-pura busy :P


malam ni wirda dengan bersemangat nak uar-uar kan kepada kawan-kawan wirda diluar sana, mama,papa,mommy,daddy,ibu,ayah, mak sedara, ayah sedara semuaaaaaaaaaa la kannn kalau anda mencari-mencari untuk pakaian baby anda atau anak buah anda atau anak kawan anda (sebagai hadiah or whatsoever) tak kiralah anak sapa baby tu, janji nak belikan barang baby sebagai hadiah untuk baby tuh, wirda suggestkan korang boleh usha-usha dekat

page ni baru je lagi, so we need your support! so for those yang sudi like and support big thanks for you guysss!
wirda akan tunjuk beberapa baju yang boleh dijadikan pilihan anda semua! semua comel2x tauu, wirda sendiri rasa geramm! hehe. seronok la kalau shopping baju baby lagi2x kalau untuk anak kita kan? hekhekhek
wirda tunjuk untuk baby girl dulu okeh :)

comel tak baju nih? lengkapp one set untuk baby 3bulan
rm30 SAHAJA! murah kan?

6 month
rm10 SAHAJA!
lagi murahhhhhhh!!!!
ini dan jadi satu trend, setiap baby mesti wajib dan harus ada baju nih, betul tak? dulu bese2x je baju nih, sekarang macam-macam design yang menarik kita boleh dapat, kalau boleh ngan mama2x dia nak pakai sekali baju anak dia.okay over tau!

ini pun sama untuk bayi 6 bulan rm10. baju-baju pattern macam ni semua harga rm10 sahaja!

3-6 bulan
rm40 sahaja!!
wirda suka yang ini comel kan kan kan? hehehe

3-6 bulan
ram40 sahaja!!

okay ini antara design yang ada yang xsempat wirda nak upload semua, so just satukan macam nih. satu rm10 SAHAJA. this is limited edition. so first come first serve okay :)

turn for baby boy ;)

untuk baby 6 bulan
rm40 each!!

haa, baju ni lelaki boleh pakai, perempuan pun boleh pakai :)
untuk bayi berusia 6 bulan
rm10

tadi set pink kan untuk baby girl, sekarang set biru untuk baby boy :)
untuk baby berusia 3 bulan
rm30 each!!

ini semua design untuk baju lelaki. boleh pilih suka yang mane. diingatkan this is limited edition, if berminat nak beli boleh contact


@


nak tengok banyak lagi pilihan baju boleh terus ke album


if antara korang yang stay ampang, boleh amik by hand. ingat area AMPANG sahaja yeee :)
kalau u guys rajin nak datang ampang pun bole, kalau tak macam biasa kita pakai pos laju :)

jangan lupa like page tadi dan kalau berminat do pm us okay! :)
THANK YOU

selamat malam dan selamat weekend. hehe :)