JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, January 13, 2012

BAJU UNTUK SI COMEL ~!!



Assalamualaikum

lamanya tak hupdtae bloggg, last entry on my birthday lepas tu terus menyepi. tapi facebook saya sentiasa bising hokeh! xde topik dan bahan je na dihupdate+test sana sini kan. busy busy busy dan pura-pura busy :P


malam ni wirda dengan bersemangat nak uar-uar kan kepada kawan-kawan wirda diluar sana, mama,papa,mommy,daddy,ibu,ayah, mak sedara, ayah sedara semuaaaaaaaaaa la kannn kalau anda mencari-mencari untuk pakaian baby anda atau anak buah anda atau anak kawan anda (sebagai hadiah or whatsoever) tak kiralah anak sapa baby tu, janji nak belikan barang baby sebagai hadiah untuk baby tuh, wirda suggestkan korang boleh usha-usha dekat

page ni baru je lagi, so we need your support! so for those yang sudi like and support big thanks for you guysss!
wirda akan tunjuk beberapa baju yang boleh dijadikan pilihan anda semua! semua comel2x tauu, wirda sendiri rasa geramm! hehe. seronok la kalau shopping baju baby lagi2x kalau untuk anak kita kan? hekhekhek
wirda tunjuk untuk baby girl dulu okeh :)

comel tak baju nih? lengkapp one set untuk baby 3bulan
rm30 SAHAJA! murah kan?

6 month
rm10 SAHAJA!
lagi murahhhhhhh!!!!
ini dan jadi satu trend, setiap baby mesti wajib dan harus ada baju nih, betul tak? dulu bese2x je baju nih, sekarang macam-macam design yang menarik kita boleh dapat, kalau boleh ngan mama2x dia nak pakai sekali baju anak dia.okay over tau!

ini pun sama untuk bayi 6 bulan rm10. baju-baju pattern macam ni semua harga rm10 sahaja!

3-6 bulan
rm40 sahaja!!
wirda suka yang ini comel kan kan kan? hehehe

3-6 bulan
ram40 sahaja!!

okay ini antara design yang ada yang xsempat wirda nak upload semua, so just satukan macam nih. satu rm10 SAHAJA. this is limited edition. so first come first serve okay :)

turn for baby boy ;)

untuk baby 6 bulan
rm40 each!!

haa, baju ni lelaki boleh pakai, perempuan pun boleh pakai :)
untuk bayi berusia 6 bulan
rm10

tadi set pink kan untuk baby girl, sekarang set biru untuk baby boy :)
untuk baby berusia 3 bulan
rm30 each!!

ini semua design untuk baju lelaki. boleh pilih suka yang mane. diingatkan this is limited edition, if berminat nak beli boleh contact


@


nak tengok banyak lagi pilihan baju boleh terus ke album


if antara korang yang stay ampang, boleh amik by hand. ingat area AMPANG sahaja yeee :)
kalau u guys rajin nak datang ampang pun bole, kalau tak macam biasa kita pakai pos laju :)

jangan lupa like page tadi dan kalau berminat do pm us okay! :)
THANK YOU

selamat malam dan selamat weekend. hehe :)


Tuesday, January 3, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME :')



Assalamualaikum

yeahh, update blog untuk tarikh2x tertentu adalah satu keharusan gituh. tapi tak makhruh pun kalau tak update. apatah lagi haram.muehehe.
hape dah aku melalutt, well aku nak update cecepat nih tauu, sebabnya keje aku berlonggok tak siap lagi, aku peram dari cuti semingu yang lepas. so besok ada kelas dia, bukan harus dah, WAJIB dah siapkan.kalau tak kau nak kena marah? malu kot umur dah 20 kena marah dengan lect. hekhek
eleeeeeeee, kau nk gitau yang umur kau dah20 senanya wirda. kan kan kan?


Alhamdulillah, aku masih diberi peluang dengan nikmat untuk bernafas hingga hari ini. dah 20 tahun aku hidup, terfikir,apakah sumbangan aku terhadap kedua ibu bapa aku selama 20 tahun. sedihnya lahaiiiiii, saya bukan anak yang baik. uhuks ;(
dalam masa 20 tahun tu kalau ditimbang dosa dan pahala. erk? SERIAU weyh :(
jom kumpul balik pahala, cover dosa-dosa lalu.semoga timbangan pahala aku lebih berat dari dosa di padang masyar.hukhukhuk. dah 20 tahun dah aku hidup, tinggal bape tahun lagi untuk hidup? erk? itu semua kerja Allah, BILA -BILA masa jeeee. mesti korang sedihkan sebab nanti kalau aku xde, dah xde penulis merepek yang bernama wirda azurainie.nama sebenar bukan nama glemerrr.hekhek. hoii kau hingat blog kau tuhhhh femes mcm blog kak fatin liyana? irine nadia?yuyu zulaikah? puuiiii, hahaha :P

tahun ni birthday aku tanpa keluarga. biasalah duduk perantauan. umah aku kat ampang, aku study kat gombak. MERANTAU la jugak namanya. hekhekhek, kalau tak, mesti demand aku lebih sikit sambut kat rumah.gituhhhhh~!
tapi birthday aku tetap berMAKNA bersama rakan-rakan kolej/kelas :)
terutama my lovely friends wawa and rosssss! dan seharusnya la my BFF shylaa ;)
kita sempat gossipkan petang tadi? hekhek, *mentang2x kol preeeeee*

hari ni ada kelas sampai kul 1 tp kelas habis awal 11.30.waahhh suka la aku gituhhh~
mengikut perancangan BAGAIMANA DAN DENGAN SIAPA aku nak sambut birthday aku xyah la aku citer dengan lebih detail.kadang2x gambar menceritakan segalanya kan?
aku tempah kek , but seriously tu bukan cake birthday aku. aku xde cake birthday punnnnn
itu act cake for my anniversary. but.............yeahhh :) its okay ^_^

so, secara tak langsung,anniversay jadi birthday.last minute lak tu aku mintak akak tu tambah birthday,lau tak lagi nampak xkena langsung.hahaha


tadaaaaaa, comel tak cake aku? simple but really CUTEEE, sayang je rasa nak makan ,tapi bila makannn rasa nakkkk makann lagi.hehehe. SEDAP WEYH. kat mane nak order? okay baca habis dulu then aku bagitahu kat maneee yeeee ;)

see? anniversary and birthday. celeb dengan kawan-kawan je, yang si dia tu tak sudi datang.
its okay. this will be my last time do this for you

sumpah sedih bila tengok gambar nih. tapi aku ada kawan-kawan ;')

tadaaaa, wawa thank you hadiah kau bagi cuteeee sangat. act aku pernah tgk and aku nak beli,tapi aku kedekut sikit bab-bab situ,klu baju,handbang,kasut aku xkedekut.tapi tetibe kau beli. warna pink pulak tueeeeeeee, hehehe SUKA SUKA SUKA. thank you wawa :)

haaa, ni ros. thank you belanja makan kat secret recipe :P
love youuuu!

thanks kepada yang wish my birthday, kawan-kawan kelas, akak senior, kawan fb
(hampir 500 wish aku nak kena reply kat fb) insyaAllah will reply secepat mungkin.hehehe, klu xsempat sorry tau, tapi sangat-sangat hargaii ;) hehehe
kawan tanya sidia datan tak? aku pun terfikir, kenapa aku perlukan dia untuk hari jadi aku sedangkan orang yang selama ni setia dengan aku adalah kawan-kawan dan family. so aku betul-betul tak perlukan dia. sorry to say, kesabaran aku dah berakhir.

:)
comel kan kek ni :)
kalau korang nak usha lebih banyak design2x yang boleh wat korang nak pengsannn lawa comelnya boleh la singgah and like page akak nih :)

M&M CUPCAKE

YEAYYYY I AM 20 YEARS OLD :')
muahh!
^____^

Sunday, January 1, 2012

SELAMAT TAHUN BARU :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah, masih diberi nikmat bernafas untuk tahun seterusnya iaitu tahun 2012.
dua hari lagi sambut hari lahir. maknanya cukup la umur aku 20 tahun.huhu
apa? baru 20??? nampak macam 24,25 je.
haiiiiiiiiiiiii, bebaikk sikittt, wa muka lagi. baru nak masuk 20-an.hihihihi
bila masuk 20 tetibe terfikir, ohhh banyak lagi aku nak kenan buat. terutama habiskan belajar keje n cari duit, bantu keluarga. kawin? oh xpayah GATAL-GATAL nak pikir lagi. calon pun kau xde,ghataiiiiiiiiiiii, hahaha. eh asal ek? kalau kata nak kawin je orang kata gatal? LOL
asyik sebut kawin je aku nih,bukan apa, taun ni aku sure la ramai orang akan berkawin, berebut-rebut lagi2x tarikh 12/12/2012 tewwww, eleeee cam la itewwww tak tawwwwwww :P
sebabnya tahun depan dah takde dah tarikh mcm tue. kalau nak pun
11/12/2013 (eh mcm aku nak booking je?) HAAH aku memang tiap-tiap tahun booking tarikh kawin .hahaha

okay aku dah melalut banyak nie, disini aku nak ucapkan
SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUAAAAAAA ORANGG!!
*macam budak-budak je ucapan tahun baru aku nih*
well, pada yang sedia makum, sapa yang follow setiap entry aku, hujung 2011 adalah sangat perit and pahit untuk aku lalui. so permulaan tahun baru ni, even semalam pun sakit-sakit hati jugak aku tetap nak kuatkan diri ni berlagak cool and relax!! buat la apa kau nak buat punnnnnnnn,selagi aku boleh sabar dan bertahan yes i will. tapi once aku dah FADE UP kau kena faham-faham sendiri la ye? :P

ramai yang bagi nasihat untuk aku, tahun baru BUKAK BUKU BARU. well bagi aku. aku xnak bukak buku baru,tapi aku nak BUKAK CHAPTER BARU. biarkan apa yang pernah aku lalui sebelum-sebelum sebagai chapter hidup aku. mane tahu untuk masa akan datang aku boleh bukak balik chapter2x tu semua sebagai rujukan masa akan datang :)
xpun nanti aku tua-tua dah nak dipanggilm,boleh aku imbau chapter-chapter lama aku.mesti rasa, makhaii manyaknya dosaaa,manyaknya buang masaaa,manyaknya maki orang,manyaknyaa nangis sebab lelaki.*ish ish ish*,manyakkkknya membazir, manyakkkkknya kena TIPU T____________T haha
apa-apa ,dah nama pun hidup kan, so xbest la kalau asyik nak gelakkk je. tak mencabar orang kata. gituhhhh~~~~

kalau cakap pasal azam, azam tu memang ada, bertambah-tambah azam,sebab azam-azam tahun lepas tak tertunai punnnnnnnn, haha. yang penting aku nak jadi lebih matang dan tenang. fokus apa yang penting, tentang perasaan cinta-cinta ini anggap la sebagai sampingan je dulu, aku kan muda lagi. mane tahu ada tetibe farid kamil yang betul tuh melamar aku ke kan? OPPSSSSSS, haha :p

yang paling penting kumpul pahala dan perbanyakkan ibadat.kumpul dari sekarang, dulu dah banyak buang masa. dunia ni pun dah tua.kang xsempat kumpul.lu pikir la sendiri.hehe
sesama la kita kumpul pahala untuk dibawa kesana :)

okay sekali lagi selamat menyambut tahun baru dan jadikan tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.semoga lebih ramai yang berhijrah ke arah kebaikan.AMIN :)