JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, December 18, 2011

KEBERKESANAN PRODUK MIRACLE TAB TAK BOLEH DISANGKAL!

Assalamualaikum

kali ini entry aku berbaur agak excited sikit tau! sebabnya ada benda baik yang aku nak share dengan korang. aku rasa mostly ramai yang tahu akan produk MIRACLE TAB yang sekarang tengah hot dipasaran. am i right?

aku adalah salah seorang pengguna produk miracle tab. belum cukup sebulan lagi pun aku guna, tapi aku excited nak share dengan korang hasil yang tak sampai sebulan tuh :)
before kulit aku memang sensitip, pimple tu orang kata sebahagian dari hidup aku.muehehehe
lepas tu, kulit aku sedikit berminyak tahu tak. dulu teruk tau berminyak but now dah kurang. tapi lepas guna produk miracle tab lagi lagi lagi la minyak tu dah kurang :)

lately nih,after raya aku perasan, aku suka tukar-tukar poduk tahu tak.sebab aku terlalu risaukan muka aku yang makin teruk ni tau, MACAM-MACAM dah aku pakai and semua tu aku tak pernah nak maintain disamping kesan dia bukan menambah baikkan tapi menambah burukan :( tiap-tiap hari aku rasa memang down gila, tiap-tiap hari aku pikirkan kulit muka aku ni. sampai satu hari tu aku just pergi je giant tu kata area kolej aku, then tetibe ada sorang akak ni buat jualan langsung and promote dia punya produk.daripada nak spend momey lebih kurang rm 10-20 je g giant aku habiskan rm 100++ untuk produk akak tuh!! kesan aku. HAMIK KAU T__________T *kecewa gilaaaa*
aku pakai xlama then terus aku stop pakai sebab makin teruk.ada kat biik air umah aku. nak? muehehehehe

pastu aku tukar lagi produk lain sementara decide nak pergi jumpa doktor. tapi tetibe dalam proses tu aku baca entry IRINE NADIA MARCELLO tentang produk MIRACLE TAB ni.
haish mengikut testimoni-tesmoni yang aku dah tengok. aku dah mula gatal tangan nak keluarkan duit untuk produk nih.mula aku ragu-ragu jugak,tapi aku cakap okay ni last aku try.xokay jugak aku g jumpe doktor.hahaha

at last aku decide jugak nak beli hujung bulan 11 hari tuh.kira aku start pakai produk ni awal bulan 12 la. tapi now baru 18 hari bulan kan? :)
berapa hari je,tapi kesan dia buat aku tersenyum :')

aku mula ingat nak pakai soap je (rm70) sebab soap memang ramai gilaaa orang pakai and bak kata irine larisss mcm goreng pisang. hamik kau, dengan ayat tuh pun aku dah boleh tersangkut.hihihi. tp bila aku terangkan kat irine kulit muka aku camne, dia suggest aku pakai HD (rm80) sekali sebab HD boleh mengecutkan jerawat.so aku decide nak pakai dua tu je.pil aku belum lagi try sebab xcukup duit T__T hahaha

hasilnya kat muka aku dah xde jerawat! :')
yang tinggal hanya parut. tapi mak aku perasan parut tu pun dah xnampak sangat macam dulu. kulit aku pun makin cerah,rasa tegang always yang paling penting kulit rasa lembut sangat :)
bila basahkan guna air je pun kan dah terasa lembut kulit sendiri :) serius wa tak tipu. benda ni korang kena alami sendiri, tak kan nak tengok je orang lain punya testimoni. jom kita wat testimoni kita sendiri.hihihi, paling tidak pun kita jugak boleh dapatkan kulit macam depa! muehehe

aku selalu cuci muka 3-4x sehari. kalau boleh rasa nak cuci setiap satu jam.OVER TAK AKU?
soap ni pun jimat tau, korang boleh potong-potong sebab soap dia besar, tak kan la nak pakai besar2x tu kat muka an, potong letak dalam bekas tertutup and KERING. HD tu pulak just tepek-tepek je kat muka after cuci. jangan pakai kapas, nanti kapas serap banyak membazir disituuuuuuu..hehehe *nih irine yang ajar*
apa yang aku nak share, tak kira la muka korang ada masalah ke tak kan, memang sesuai untuk pakai! memang best gila. benda ni aku takkan yakin post kalau tak betul aku just nak share bagi yang masih lagi mencari penjagaan kulit muka yang superb sebab aku sendiri dah alami:)
aku pun dah decide nak maintain dengan produk nih je.xnak pandang dah produk lainnnnnn! :)


kalau korang rasa nak try boleh la wat order, nak tahu lebih lanjut tentang produk nih bagi yang belum baca/tahu and beserta testimoni bergambar untuk korang:)

just KLIK the link :)

ORDER




thanks to irine again sebab perkenalkan produk nih. sangat PUAS HATI :)

p/s: kalau korang perasan testimoni yang gambar first tak silap aku ada sorg girl tu cantik gilaaa after guna produk nih.haaaaaaaaaa, aku nak muka cam dia la. lalalalalallaa ;p hehehe

I LOVE MIRACLE TAB!






6 comments:

wanblur - Shazwan Azizan said...

fuyooo. secret m

SperMAtids BloG said...

ok..=)

Anonymous said...

It took me time to learn all the comments, but I honestly loved the blog. It proved to be very advantageous to me and I'm positive to all of the followers here!
My blog is [url=http://educationaltoysfortoddlers.blogspot.com/]educational toys for toddlers[/url].

saharaa said...

i mmg nk bli bnda ni..
tgh survey testimoni
one follow u
follow me back keyh
beautifulsaharaa.com

joeytab2302 said...

yup, produk ni mmg best n berbaloi lah pade sape2 yg pakai. 100 % setuju ;)

Anonymous said...

Wirda,

sy memang dah guna M.T ni sejak feb 2013. kulit sy mmg dulu byk jerawat...tersilap makan or trmkn kacang (even kuah satay)...mmg naik gila2 lah. tension. puas cover dgn foundation + make up tebal...

Now...bila dah pakai 1)tab soap 2)HD 3)Toner laaa ni... Night cream...mmg sangat3x berkesan. kulit dah x oily, jerawat kering, parut jrwt mula pudar, kulit tegang n licin, dan yg paling best....x yah make-up2 lg nih...pakai loose powder, blusher skit n lipstick...

Korang x yah la nk try product Clinique ke, SKII ke, body shop ke...MIRACLE TAB mmg power n best...