JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 5, 2011

i want YOU! ONLY YOU!!

Assalamualaikum

abgg...susah..susah sangat nak lalui semua nie
wirda asyik ingat kat abg setiap SAAT.
wirda nak nangis, tapi wirda tahan, wirda kuatkan diri ni. wirda set mind wirda abg dah tak nak kat wirda, tapi bila wirda set mcm tu wirda rasa sakit, sebab wirda ingat semua janji-janji abg. so wirda tukar, wirda set abg busy. sbb tu xcontact wirda, tapi abgggg..lama sangat abg. lamanya abg busy. bila abg free? wirda rindu abg :'(

wirda tengok ros and wawa,dorg happy je dengan life dorang, tp wirda? wirda terpaksa berpura-pura depan dorang yg wirda ni okay,kuat. tp sebaliknya,hati ni menangis2x. ros kata wirda tabah, dia nampak wirda siang je abg, malam sebelum tido dia tak tahu wirda macam mane. wirda sangat lemah.

wirda cuba tak nak tengok gambar abg, tp xleh,wirda rindu,wirda tengok jugak. wirda nak abggggg, kawan-kawan banyak bagi kata semangat, tapi wirda nie degil abg. wirda degil sangat.
ayah wirda selalu sebut nama abg, dia kata napa abg tak hntar wirda balik kolej la, mana abgg la, wirda tak tahu nak jelaskan mcmne, wirda kata abg busy, kerja.

abggg, nak macam dulu.
wirda nak abg je, tak nak orang lain. :'(

5 comments:

iNDaH ViOLet said...

Juz give him sumtime...n give space tu diri dia sndri..n diri awk sndri... sy rasa dia hanya perlukan ruang dan waktu tuk bersendirian.. juz for a while..tp jangan berharap langsung.. biar dia datang dgn scara tak d duga.. klu bukan dia pun..insyaAllah, yg lebih baik drpd dia..

ingat 1 perkara ni... d sebalik setiap keperitan..Allah s.w.t janji kan suatu kenikmatan yg sangat2 indah.. cheer k dear.. ^_^

unxpected said...

bg dia masa syg...tahu memang susah..sgt susah..ari2 rasa nak nangis je kan tanpe dia..tpiii kuat syg...kene sgt kuattttttttttttt

Alieza Dayasari said...

SABAR yer.. mungkin saya tidak faham apa yg sedang dilalui 100%...
tp saya doakan agar Allah mempermudahkan semuanya dalam hidup saudari......
tabah mengharungi ujian-Nya.

shazwanazizan / wanblur said...

be strong. doa bayak2..

ucupiza said...

awak kena kuat taw..sy pn mcm awak gk.
my bf lgi bz..sy xd kwan nk luahkn sume tu..
die bz je..smpi xd mse untuk sy.
tp sy just pk positif jela..
nsib kite mmg same..sy harap awk dan sy tabah ok