JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, November 3, 2011

PHOTOSHOOT AGAIN AND AGAIN...


Assalamulaikum

budak-budak uitm dan bersekutuuu oiii besok result keluar weiii, ada gerun dan rasa-rasa seriyauuuu tak kat perut korang? ada rasa nakbangun tak kena, nak duduk xselesa, nak tido xlena? hikhik
takut wei, serius sem nie paling aku takut. yela study last minute. aku ingat lagi masa last paper LAW. aku ckp kat kawan aku " wei kejut aku kul 1 pagi tau" sebab kitaorg nak OVERNIGHT KONONYAAAAAA, dia pun ckp okay sambil tengah gegeh study tueee, pastu NASIB BAIK dengan izin Allah aku bangun jugak! walaupun pukul 4 pagi T__T
aku tengok jam dah kul 4 pagi, kawan aku dok tido sebelah.sedihhnyalahaiiii..haha
bangun2x terus paksa otak nie terima jeeeee apa yg ada. exam mase tue kul 9.lau kul 2 tgh hari leh la terima agy kan.hihihi. so kesimpulannya tak nak study last minute sangat la kannnnnnn!
*tapi aku memang jenis study last minute.cane tu?*
apa-apa pun GOOD LUCK untuk anda semua besok okay.semoga result kita semua baik2x .amin :)

oriteee, back to the topic for this entry is PHOTOSHOOT. aku percaya ramai sangat-sangat girls yang kat luar sana teringin nak photoshoot kan? macam-macam cara korang boleh try apply.apply? mcm xsesuai je.hahaha.gasakkk ahhh. dulu aku start photoshoot pun sebab aku menang no 3 dalam contest most make up ke hape ntah.lupa T__T
so dari situ la ada yg photoG ajak, ada aku yang sukarela nak join. terutama event yg dorang jalan kan. so kalau korang semua teringin nak berphotoshoot nie let say korang join satu contest dari fiza fizz CONTEST MUKA PELIK TURNS TO BEAUTY. klik sahaja link saya bg tadi then baca la syarat2x peryertaan, senang sangatttt okay! harus diningatkan contest ini hanya untuk PEREMPUAN ye abang2x pakcik2x semua :P

okay ini baru betul2x entry aku.hahaha
hari ahad lepas aku ada join outing with brothers2x photographer yang sangatlah merendah diri.sekali keluar hasil pic diorang. nak menangis aku tengok.tapi aku cover.xmacho la kalau nangis kan? hihihi
seriusssss aku sukaaa gambar-gambar dari semuaaaa orang! nasibbaik DP tue leh pki satu gmbr je dalam satu masa. haish ingat senang ke nak buat pemilihan untuk DP? apakah? lalala:P
before shoot discuss la nak pakai mcm ne, photoG nak aku pakai mcm yuna or hana tajima. aku rasa tudung boleh la aku buat hana tajima, and skirt mcm yuna pakai.tp orang dok panggil aku najwa latif. erk? sebabnya effect oleh gitar :P hihi
gambar tue korang tengok je, xpayah nak suruh aku mainkan lagu bagai, komen cara aku pegang gitar bagai okay T__T
andd jgn taye chord apa yang aku tengah petik tue hokey @__@

photograher : angin lalu
mua : firdiana fadzil




photographer: angin lalu
mua: firdiana fadzil

photographer : angin lalu
mua: firdiana fadzil

photographer : saufi firuz

photographer : silencer shooter
*photoG nie muka sejibikkkk mcm faizal tahir*

photographer : silencer shooter

photographer: muhd muzakkir

photographer : muhd muzakkir


photographer : fadzrin fadzil

photographer: fadzrin fadzil

cantik kan gambar-gambar yang mereka semua hasil kan, kan? seriusss suka gila. nak terus add ke nak hire dorg tuk pre wedding,wedding,sesaje shoot, any event ke boleh la add dorang






serius korang tak akan menyesal sebab diroang bagi committment yg sangat tinggi :)
lagi satu wujud satu suasana friendly di mana kita senang untuk bagi kerjasama jugak :)
diorang sempoiii ahhh !
big thanks for them sebab sudi shoot saya dan menghasilkan gambar yang sangat superb. boleh saya simpan tunjuk kat anak cucu nanti. hahahaha

thanks for reading ;)
take care people
^__^

5 comments:

cira nd said...

sangatttt cantikkkk <3

wirda azurainie said...

terima kasih dear :)

Dayah said...

cun

cheqwa said...

pheeewiiittt!cun ah.nak nambot tipon leh>???hihi

FizaFizz said...

hoho..thanks pomot..hehe.
btw, gambarrrrr tue semua cantikkkkk. serious! dah like semua kat FB dahh :P