JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, November 15, 2011

PERGI USHA ABAM AIZUL MARCELLO


Assalamualaikum

ini entry kalau kata nak tolong promote booth 27 abam aizul puye memang dah terlambat la kannnn, so wirda citer je la apa yg wirda lakukan di tempat kejadian *mcm tak kena je ayat*

11/11/11, orang sibuk kawin/nikah/couple/clash aku pulak lain, sibuk dengan kenalan baruku
myra vea dan pen merah . kitaorang plan on that day nak buat photoshoot aku n myra di taman tasik titiwangsa, tapi sayanggggnya sampai-sampai hujan. so kitaorang makan-makan je kat situ,then terus gerak mid valley. memang awal perancangan pun sebab nak pergi sane, dekat antara rumah aku and rumah pen merah, so adalah satu kebetulan sebab disana, aizul marcello si gambargrapher ada disana dengan booth 27 dia. hekhek

mula sampai-sampai kitaorang jalan-jalan dulu kat hall berapa ntah khas untuk shop online, then dah habis jalan kitaorang pergi tengok wayang cerita immortal. serius weyh, kejamsss gila dan ngerii pun adooo.sampai tutup2x muka. mcm la cerita hantu, padahal kekejaman seorang pemerintah untuk menguasai dunia, cewahhhh!

habis tengok wayang, baru kitaorng masuk kat pameran pengantin, masuk2x diorang terus promote diorang punye pakej masing, and boleh pulak taye sapa yang nak kawin nie? erk? aku terus terkaku,sebab tiga2x belum nak kawin :P last2x aku ckp, belumm lagi,saje jenjalan.hoho terus dia tak berminat nak promote kat aku. bluuweeekkk :P

hikhik

mata aku and yang lain sibuk cari booth 27 je la,sebab booth tue je yang kitaorang kenal :P
lastylyyyyyy....jumpe



tahu tak, mata aku nak konon2x buat bulatttttt, konon praktis la sebabnya kak pen merah suruh akuu buat mata bulat masa dia snap pic aku,tp xjadi,hamek kauu sekali dah mcm aliennnnn!

heeee, senanyakan aku segan nak snap picture dengan retis nie, tapi dah semua bergambar,nak jugak la kan! haha, mase irine tunang pun aku tak tegur pun aizul marcello nih.
segan gila kot, selalu dok tengok kat blog/fb bilajumpe kaku :P


okay,gmbr dengan retis kena lebeh sikit. boleeee? haha;p

haaa, ini la dia, siapa tak kenal dengan PEN MERAH! fewittttt

ini pulak klon heliza helmi iaitu MYRA VEA!

hari tu best sangat walau penat gilaaa okay, aizul peramah gilaa, walau dia tahu kitaorang ni lambat lagi nak kawennnnn, tapi still promote, buat orang tak sabar nak kawennn je! hahaha
aku teruja dengan album kawin yang disediakan oleh aizul marcello, teruja gila okay!!
sangat cantik dan exclusive, tak macam album-album biasa, ini luar biasa, kalau lepas kawin,tak nak tengok husband aku rasa, dok ngadap album tue. pun boleeeee~ haha


perasan tak blog kita bau2x mcm comel2x gitewwww? yeayyyy! kita ada header baru tau :)
ehem ehem, kita pun ada watermark , xnak dah edit kena tulis bagai, tepekk je lepas ni :D
dengan sapa kita order? sapa yang belum tahu atau yang dah tahu pun tunggu next entry okay!
love u guysssss ;p *bajet artis*

oh ya, boleh tak kawan-kawan facebook VOTE FOR ME?
wirda masuk make up contest: LOVE HER MAKE UP
*baru jadi pembuat contest, gua pun masuk contest*

first step like this page MAKE UP: LOVE HER MAKE UP

second step like my pic : WIRDA AZURAINIE

*just klik link tersebut okay*
TQ SO MUCH guysss!

8 comments:

Kyril said...

best larrr bleh jmpa aizul marcello. :D
blogger yg style tuhhhh.
haha

myravea said...

wewwit..lawo header die..sukee!!now myra lak jeles header xtukar2..hahaaha

Nana S. said...

haritu baru photoshoot dgn dia :)

http://purplewhitestripes.blogspot.com/2011/11/photoshoot-bersama-aizul-marcello.html

aizul marcello said...

tq yaa sbb sudi dtg menjenguk! ngee3x

wirda azurainie said...

kyrill. heee bestttt.dia xsombong, itu yg penting :)

wirda azurainie said...

myra, xyah nak jeles sgt la kan. awak yg buat.awak boleh tukar hari2x dgn header baru.hekhek

wirda azurainie said...

nana, waaaa bestnyaaa dpt shoot ngan aizul :)

wirda azurainie said...

aizul, jenguk je yang mampu dulu. hekhek :D