JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, November 10, 2011

MAKE UP AND CONTACT LENS CONTEST!!




Assalamualaikum

hi semua, sebelum-sebelum ni wirda ada sebut tentang contest. yes wirda bercadang untuk lancarkan satu contest untuk girlsss out there! and Alhamdulillah, malam nie wirda baru dapat umukan contest tersebut berserta hadiah. opkosss la kan, mane nak lengkap kalau contest without hadiah. hekhek

contest yang wirda jalankan SANGAT MUDAH :)

anda hanya perlu hantarkan kepada facebook WIRDA AZURAINIE
Nama:
alamat:
no telefon:
umur:
beserta gambar penyertaan

gambar yang seperti mane?
okay gambar haruslah gambar yang sebelum dan selepas dimake up oleh ANDA SENDIRI!
dan juga perlu memakai contact lens. gambar without contact lens akan diREJECT! hekhek
kemudian wirda akan update gambar anda sebagai peserta untuk contest wirda di page online shop wirda W&W GORGEOUS BOUTIQUE .
macam mane nak menang?
okay senang sahaja, seperti yang biasa dilakukan oleh ramai orang sebelum inie. anda hanya perlu mengumpul seberapa banyak "like' daripada teman-teman facebook anda. sebelum itu, pengundi juga perlu menekan button "LIKE" di page wirda untuk menerus mengundi peserta kegemaran anda :) perlu di ingatkan bahawa jumlah "like" memainkan peranan penting dalam penentuan siapakah pemenang. hal ini kerana 60% undian berdasarkan jumlah like di facebook dan 40% undian daripada juri tetap kami sendiri :)

*dah macam AF dah aku rasa* iklan jap . haha

orite, kini mula part yang paling bestttttt! semua orang kalau nak join mane-mane contest pun akan tengok hadiahnya dulu kan?
oyeahhhh.


HADIA PERTAMA
bakal memenangi EYESHADOW PALETTE 180 COLOUR!
ooomakhaiiiiiii :D




HADIAH KEDUA
bakal memenangi set brush 24 pc
wowwwwwww :'D

HADIAH KETIGA
bakal memenangi dua pasang contact lens yang bernilai rm56
boleh pilih design/colour/power
awwwwww :p

okay best tak hadiah2xnya? opkos la best kannnn! muahaha, so apa tunggu lagi? jom la masuk contest ini :) PENYERTAAN ADALAH PERCUMA. tak perlu bayar papepunnn ;)

tarikh akhir hantar gambar: 12/11/2011
tarikh mula mengundi: 13/11/2011
tarikh umumkan pemenang : 20/11/2011

ingat, contest ini untuk PEREMPUAN sahaja tau :D

okay thanks people ;)
good luck
^__^

8 comments:

cheqwa said...

witwit,i pakai contact lens...contest nih cam menarik jeee :D

Pen MErah said...

gile ah mantap adiah. wuwuwuu

emieysandra said...

hadiah sgt lumayan! tp wirda, emiey xbese pkai cntact lens nih =.='

wirda azurainie said...

cheqwa: jom la joinnnnn ;)hehe

wirda azurainie said...

pen merah: apa lagi? jom la joinnnn! haahaha

wirda azurainie said...

emiey : ala dear, syarat dia harus memakai contact lens ;)
pki kejap je. dah amik gmbr bukak la:D hekhek

*assyiera* said...

wah.. syok nye..
tapi tak pakai CL :(
ol de bez wirda dan peserta :)
hadiah mantopp~

Hidayatul Putra said...

alahhhh...nak join.. tp tau dah, jumlah "like" mesti sikit.. huhu.. benda tu buatkan saya rasa mcm x menang. haha -.-"