JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, November 15, 2011

HEADER COMEL BY MYRA VEA


Assalamualaikum

wirda nak share sesuatu yang comel dan anda semua jugak boleh dapat yang macam wirda ada sekarang. wirda rasa dah ramai orang tahu tapi wirda je yang baru tahu kottt. hihi

akhirnya merasa jugak ada header comel macam korang2x semua kannnn. hihi
selalu letak setepek gambar , kita kan tak pandai edittt.wuwuwuw

kalau korang semua rasa nak ada header yang comel macam ni jugak, murah pun murah korang boleh pergi serbu cik MYRA VEA :)
dialah yang mengdesign dan meng2x segalanyaaaaaa, puas hati,simple and comel je kan? hikhik
sila la jeles dengan header saya :P muahaha


S : kenapa ada dslr padahal saya takde pun kamera tu?
J : sukahatila, dah kita suka bergambar,and suka pergi shoot.voleh? nak bgi satu pun kita suka:)

S: kenapa tulis "aku bukan seperti dia"
J : kita tak suka disamakan/dibandingkan. wirda adalah wirda. buruk baik pun wirda jugak tau!

S : kenapa pilih gambar tu?
J : nak jawapan jujur ke tipu? kalau jujur sebab wirda ras
a gambar ni nampak wirda comel :P
kalau tipu pulak, sebab dah xde gambar and xde pilihan. boleh?

*BAJET LAGI wirda ni*

perkhidmatan yang myra sediakan berpakej. so boleh pilih nak package yang mane korang suka. selain header, dia juga boleh buatkan banner,watermak,footer :)

so kalau berminat boleh la tempah kat dia okay :D
yang paling penting, superbbbb cepat dapattt.heeeeeee :)
cepat dan puas hati apa lagi yang customer inginkan selain itu? betul tak?

yeayyy comel tak watermark saya? awwwwww
suka gilaa tau tak!

THANKS MYRA VEA :)





5 comments:

Muna rahimah said...

Akak ni comel laaaaaaaaaaaaaaa :)

wirda azurainie said...

alololo, sape comel skrg ni? hihi
awak pun comel dear :)

myravea said...

Thanks for this entry wirda sygs..hihi :)

FANTASTIC PIECES said...

salam,

tumpang iklan sini ye.

blouse, cardigan, dress bawah rm50 including postage. happy shopping!!

thanks!!

wirda azurainie said...

myra: thanks jugak hasilkan header yg comel nih :D