JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, October 17, 2011

SANGAT TERHARU!

Assalamualaikum

memang saya akui, positive mane pun saya tulis kat blog nie, itu hanya untuk motivate diri sendiri, saya jugak manusia biasa yang kadang-kadang perasaan "down" menyelubungi diri ini. saya akui saya sangat sedih. kesedihan saya nie dah lama berlarutan, sehinggakan saya dah terbiasa dengan perasaan ini. insyaAllah, saya kuat hadapi dugaan ini. saya tahu saya kuat dan saya mampu! fullstop.

saya terharu, bila kawan-kawan facebook banyak beri kata2x semangat, kekuatan dan nasihat :) sangat terharu!
sedangkan mereka mungkin hanya kenal saya hanya pada nama tapi mereka mengerti perasaan saya, mereka faham apa yang saya rasa. mungkin sebab kami perempuan :)
terima kasih ayien chan, anis spartan, nur hazirah zainal azman, mia mansor dan mungkin ada lagi yang saya terlupa untuk sebut. tp tak bermakna saya lupa kebaikan anda semua ;)
sesungguhnya saya post dekat fb tue, bukan la nak mintak simpati atau untuk anda kasihan kan saya, tapi saya cuma nak luahkan perasaan saya, sebab saya tak tahu nak luahkan kat sapa.
sedih bukan? hahaha;)

insyaAllah saya PASTI dengan JANJI Allah :)
sinar kebahagian untuk saya akan muncul
^__^

nak dapat pelangi kenalah redah hujan kan kawan2x ;)
saya sedang redah hujan ni kawan-kawan, tak tahu bila hujan nie nak berhenti, tapi saya akan tetap redah untuk sang pelangi yang indah! :)