JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, October 15, 2011

OKTOBER SALES SEASON!


Assalamualaikum

yeahhhh when 12 am above PASTI akan update blogggg ^__^

okay, kali nie bukan update nak citer pasal masalah, perasaan, geram, loya2x,nak muntah bagai tueee, tapi wirda nak bagitahu you all semua ada berita baikkkkk
puyoooooo...

wirda akan adakan "OKTOBER SALES SEASON" for CONTACT LENS !
yeahh, siapa yang belum tahu, wirda menjual pelbagai jenis contact lens korea dan sekarang banyak sangat new arrival untuk korang semua :)

semua harga lens tersebut rm24 ONLY!
dibawah adalah antara lens yang berharga seperti di atas.


FAIRY LENS (normal price rm34)


BARBIEDOLL 400 (normal price rm34)



NATURAL3TONES (normal price rm28)


PUFFU3TONES (normal price rm28)


CELEB NUDY (normal price rm28)



SUGAR CANDY (normal price rm28)

KIRA-KIRA (normal price rm30)

ada lagi picture yang saya tak upload seperti :-

ACE BLACK
PRINCESS NUDY
DREAMY I
CRYSTAL I
POP C DARK
POP C LIGHT

yang paling mengembirakan anda adalah if u buy 4 u will get FREE 1 with price rm22 each !
tengok? dah la dapat free, dapat murahkan lagi harga diaaaaaa..hihi
so what are you waiting for? macam mane nak beli?
okay hantarkan butiran anda kepada wirda di facebook WIRDA AZURAINIE
(name, contact num,address, type lens)

tadi wirda ada cakap akan dapat free kan? okay yang free you all boleh pilih antara
POP C DARK/LIGHT, DREAMY I and CRYSTAL I

more purchase less price. saya tahu anda suka ! ;)

happy buying people :)

p/s: the price not include postage.

6 comments:

Athirah Medan said...

wah muraah ni :D

nurmujahidah said...

yang tk de colour and ade power tinggi 400 pade setiap mata ade tak?

cheqwa said...

NAK PREE LEH?kekekekeke..gurau je.nak tapi blom ada pitih :/

wirda azurainie said...

tira: kan, kalau nak bagitahu je la k ;))

wirda azurainie said...

nur mujahidah: dearm semua berkaler dear :)

wirda azurainie said...

cheqwa: xpe dear, dah ada pitih leh la order ;) hihi