JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, October 29, 2011

MAKE UP AND CONTACT LENS



Assalamualaikum
haiii ebelebadi ! haiyoyoyoyo lamaaa xupdate blog. *maknanya lama la aku xmelayan
perasaan* amikkkk kauuuuuuu~
haha, yela,kalau tengok pada previous entry mostly about my heart.cewaahhhh. okay now, tutup kisah tue semua, wirda nak bawak korang ke satu tempat. kat mane? haaa tunggu la sattt na. korang tak perlu bayar pun pergi tempat nie :'D

make up, seperti semua sedia maklum bahawa make up dan wanita sememangnya tidak dapat dipisahkan. even seseorang tue tak suka make up pun dia TETAP akan make up. betul x? tapi ada jugak sesetengah orang yang suka make up kan orang, tapi tak suka make up diri sendiri, suka di make up tapi tak pandai make up diri sendiri dan kedua2xnya. takpe! xde masalah tue semua. semuaaaanya bisa diatur kok :D

disini wirda nak bagitahu anda semua, kepada sesiapa yang mencari peralatan make up atau ingin menambah keperluan make up dia. jangan rasa segan dan rasa silu untuk terus contact wirda by FACEBOOK WIRDA AZURAINIE atau korang jugak boleh like page online shop wirda di link W&W GORGEOUS BOUTIQUE. kami disini menawarkan pelbagai pakej,set dan semestinya HARGA yang sangat BERPATUTAN DAN MURAH.
tak percaya? pergi lah usha dulu.
contoh yang wirda boleh tunjuk antara salah satu set yang kami provide


SET GORGEOUS
RM110 ONLY!!


rm60 ONLY!


haaa, this one MOST POPULAR!
ramai yang akan order set ini. rm45 ONLY!
jimatkan?
wirda ada jual naturactor original and tk ori. so korang sendiri boleh decide nak yang mana :)
kalau nak beli satu2x pun boleh jugak kawan :)
oh ya, kalau make up korang semua boleh pergi usha kat facebook adik wirda.sebab kat sane complete! semuanyaaa ada.dari eyeliner,mascara,foundation, eyeshadow,brush and bnyk lagi tau ! WYDIA MYRA. haa just klik link ini and terus pergi usha kat album dia.serius korang boleh rambang mataaa bebbbbbb.
oh ya lagi satu, kan tadi wirda ckp ada orang suka make up tp tak pandai make up.JANGAN RISAU! kalau korang betul2x berminat jom join kelas make up

anyone yang berminat nak join class make up ?

class basic to advance .

tempat : ampang

tarikh : 26/11/2011

masa : 10a.m - 4.p.m

yuran : rm100 only

free : sijil , nota and breakfast .

belajar bridal make up n dinner make up .

*peralatan disediakan

haaaa, suka x? kalau suka dan berminat nak attend boleh pm wydia tue terus okayyyy ;D
insyaAllah wirda pun akan berada di sana,sebab wirda time tue dah start kelas. so wirda akan cuba menyelinap untuk join kelas tue jugak ;)

so sebarang pertanyaan tentang make up, korang boleh terus pm wydia la senang. sebab wirda lebih kepada handle contact lens :D

oriteee, jom tengok apa yang ada untuk contact lens ni!

perhatian : promotion stilla available and tarikh valid hingga 31 october~
apa promotionnya? oh taktahu lagi ke, meh wirda bagitahu
SEMUA CONTACT LENSE wirda jual dengan harga rm24 ONLY each pair. buy 4 free 1 with price rm22(each) haaaa, jimat x? dah la dapat murah, dapat free lagi,and dapat murah lagi.heee

now semua ready stock and banyakkkkk sangat new arrival.jangan risau.new arrival kita tak mahal pun. harga lebih kurang je syg2x ;)
buat masa ni harga paling mahal rm34. haa mahal ke tu? hihihi
korang semua boleh klik link fb wirda and tengok kat album. album adik wirda pun boleh jugak.mane la tahu tak puas hati tengok album wirda. atau ada jenis lens yg tercicir akt album wirda. boleh la refer kat dia.paling mudah like je page kami tu k :)

sesiapa yang nak jadi agent/whosale/pre order pun boleh :)
just pm wirda. semua harga pun sangattt la murah untuk korang.
pssst: korang beli mahal2x pun kualiti dia sama je ponggg.huhu
jadilah pengguna yang bijak .aicecece

okay sekarang wirda nak umumkan, after 31 october wirda akan adakan satu CONTEST.CONTEST apa? buat masa ni biarlah rahsia. tapi semestinya berkenaan dengan make up and contact lens. nak dpt make up and contact lens free x? hihihi
jadi tunggu wirda umumkan bila contest itu akan bisa dilancarkan :)

okay la, sampai sini sahaja entry wirda kali ini memperkenalkan barang yang wirda jual dan prmotion serta contest yang bakal wirda laksanakan.
nak keterangan lanjut boleh inbox wirda okay :)

happy buying people !

No comments: