JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, October 13, 2011

BACA MESEJ SEBELUM TIDUR


Assalamualaikum

yeahh, today..hmm not today but just nowwww, mood aku dah kembali okay ;)
tapi before tue hangin jugak la kan, because BUDAK SEKOLAH *i like to keep mention you are BUDAK SEKOLAH* well, i dont know why..bukan sebab hina or else, NO. tapi sebab kau yang berani ganggu aku and maki aku kat WALL kau.oh yupsss, lupa WALL kau. well, lets just forget about this. because, aku xnak bertekak dengan budak sekolah. lagi2x nak pmr. just focus on ur study first. and then learn how to be "PERAMPAS" orite? ;) lol !
perempuan mcm nie la yang ramai perempuan tak suka okayy.this is fact!
maaf mukadimmah yang berangin sikit :)



lets start!

rasa-rasa korang kan? kan? kan? berapa ramai yang baca mesej SEBELUM TIDUR?
yeayyy! ramai-ramai. so aku pun xterlepas. even mesej tue menyakitkan pun aku baca. then baru leh tidur. tapi yg wajibnya la kannn, baca mesej. bila korang dah ready landing atas katil, dah selimutkan diri,dah amik posisi tidur korang and start pegang phone then first sekali bukak is MESEJ. am i rite peopleee??? ;D then lepas baca, letak phone kat sisi korang..and tutup mata. wake up pagi esok CARI PHONE lagi tewwwwwwww..hahaha
just for what? check takut2x ada mesej. xde mesej? hampa? sambunggggg tidooooo, ada mesej? senyum, then reply ;p (klu mesej dari sayang2x korang laaaa kan, baru reply)
kalau mesej dari kawan2x " wei, kau ada nombor blablabla..." aaaaaa, time2x bangun tidoo nie la dia nakkk kannn, mmg TAK LA AKU nak bagi time tueee. muehehehehe, tapi lau dia ckp urgent aku bagi la. xpun, kawan korang mesej "pagi nie kelas batal" HAHA. xheaven kau?
aku terus tido balik weyhhhhhh! xpayah balas. dah bangun baru ckp "thanksfor the info"
agak2x jahat x aku? muehehehehe

kadang-kadang kenapa jadi mcm tue ye? dah jadi satu habit tau, kadang2x sampai habis mesej tue dibaca..hebatkan? haha, so lelaki becarefull kalau2x korang ada berjanji apa2x ke kan, buatnya lupa, si GF baca balik, teringat pulakkkkk kannn, dushhhh! *sape suruh tak tunaikan janji* hihi
padahal mesej yang kita baca tue bukannya apa sangat tapi tabiat kan, tengok hp before tidur, kadang2x tengok gambar, padahal dah berjuta kali tengok gambar dalam hp sendiri, pun buat jugaaaaaaa. hmm normally aku rasa girl je yang buat macam nie. lelaki ada habit mcm nie jugak ke? dan mesej yang first akan jadi tumpuan aku adalah mesej yang orang aku sayang la. walau dah 2 hari xmesej (mesej yang 2 hari lepas la maksunya) PUN BACA. tiap2x malam baca mesej sama? bosan kan? sedih x? MEMANG PUN. APTB :'D
tapi tapi tapi tapi, tak bermakna mesej dalam hp aku tak bertukar berhari2x dengan mesej baru aku baca mesej orang lain (adik aku) NO WAY...aku mmg xsuka baca mesej orang, so sebab tue aku xsuka orang baca mesej aku, even xde apa pun, tp tetap privacy bagi aku ;p

yeahhh, btw tue je nak update! weeeeeeeee


p/s: masalah tak boleh tidur aku semakin menjadi2x. perlu ke aku makan ubat batukkk? uhuk!


3 comments:

noraauliyya said...

same la kte , suka baca mesej b4 tdo . hehe sweet je .

budak ketot said...

hahaha, serius mmg dah jadi habit kot. kalau ada mssg yg sweet mweet tu, bila dah pejam mata mesti tersenyum sorang2. hekhek

wirda azurainie said...

nora, sweet kan baca mesej sebelum tido:P hahaha,

budak ketot, tau xpe! akan baca jugakkk smpi la ngantuk.hihihi
yes habit :)