JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, October 1, 2011

INVITATION FORM MEMEY DAN NORMAN..


Assalamualaikum
walaweyyyyyy, agak lama jugak la xdapat singgah di blog sendiri, so apatah lagi kalau blog orang lain kannnnnnnn
okay actualyy now tengah mood final exam. i more paper to go! yeahhhh~
like seriously final exam for this semester is hard for me. ssudah sangat mencabar keimanan.cewahhhh!
sangat sangat rushing ditambah dengan perangai den yang suka study LAST MINUTE !
next paper this tuesday paper LAW 240 :)
so for those student ACCOUNT at branh or franchise UITM
good luck for our LAST PAPER for this sem!
and then cutiiii dalam sebulan lebihhhh.. yeahhhhhh!
plan untuk cuti? NANTI~~~~

oriteeee, tujuan nak update nie nak wish CONGRATES FOR suhaiza suhaimi (memey) & norman hakim yang baru sahaja bergelar suami isteri. setelah menghadapi pelbagai rintangan dan cubaan yang mungkin tertulis untuk anda berdua.
past is past. start your new life.
seriously im not your fan -.-
but sangat terharu bila di jemput untuk menghadiri majlis kawin memey di johor. tapi sayang tak dapatd atang because on that day 25 september ada paper :)
whatever pun, thanks for invite, and alhamdulillah semuanya berjalan sperti yang dirancangkan?

card nie nama widya because guna fb widya.
card dia sangat OHSEM okayyyy. walaweyyy, *nak buat mcm nei jugak la* boleh?

okay suka sangat belakang card nie..

ini pandangan dari hadapan card yewwwww, macam anak dara dan teruna kawin jee. hikhik
yela norman pun nampak muda kannnnn~

semua dah settle, kontroversi mereka pun harap telah dihentikan. beri masing2x space yang baru untuk meneruskan hidup. termasuklah bekas isteri norman, abby abadi. serius! abby seorang yang KUAT! janganlah ada yang mengata dia dan sebagainya, sebab kita xde kat tempat dia jadi kita tak berhak untuk mengata itu dan ini. sebab kita hanya memandang dari pandangan mata kasar serta cucukan dari media. ;)
apa-apa pun

SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK SUHAIZA SUHAIMI & NORMAN HAKIM
semoga berbahagialah kalian hingga akhir hayat. harap tiada lagi hati yang terluka :)


p/s: nie cerita lama nie baru nak update KANNN? hahaha


5 comments:

Ku Azhar said...

wahhh!! gempak!!!

wirda azurainie said...

jangan nak gempak sangat la kannn..haha

cheqwa said...

aah,kad dia sangat cantik ^_^

wirda azurainie said...

hihihi, ditambah rupa parasnya yang cantik tue kan...

nurmujahidah said...

aik,, cmne bleh ni invite plak,, jelez,, hehe