JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, August 12, 2011

TUKAR SELERA


Assalamualaikum :)
apa khabar semua? *kenapa begitu skema sekali pertanyaan saya*
alhamdulillah dah 12 hari kita berpuasa, mesti anda semua menghitung hari untuk beraya kan? dah buat serba sedikit persiapan menjelang syawal tidak lama lagi? bagaimana dengan perkara paling penting terutama bagi wanita iaitu BAJU? dah siap ditempah dan dibeli?
tahun ni bertema apa anda semua beraya? tahun nie wirda bertemakan warna gorgeous walau tuan tak segorgeous mana pun.hihihi
tahun nie wirda dan sekeluarga bertema merah. tidak lupa juga dengan cik buah hati , kami sedondon.insyaAllah :)

oh ya, tujuan wirda update blog kali ini untuk bertanya pendapat anda blogger2 di luar sane tentang wajah baru blog wirda. unutk upgrade blog nie dah lama terpasang, tapi since sedikit busy jadi, wirda tak punye kesempatan untuk membuang sedikit masa kepada blog ^_^
jadi semalam, after done my assignment wirda terus sign in blogspot sebab niat awal dah cakap, kalau siap nie terus nak edit blog sedikit. edit tue, xdelah edit mane dan xsehebat mane, ia SANGAT simple, sebab wirda xberapa pandai untuk edit blog bagai nie, cukup la sekadar sedap mata memandang. jadi apa kata mata anda?

owner blog menyelit jap
^__^

berkenaan header, memang sangat noob wirda nie. jadi wirda hanya upload picture as usual yang mane hampir majoriti blogger edit header menggunakan photoshop. sob sob
saya tidak mahir akan itu, dah hampir berkali-berkali cuba untuk download photoshop dengan niat ingin cuba belajar mnegedit gambar menggunakan photoshop tapi selepas download tak boleh guna pun :(
jadi putus harapan disitu, dan bergaya seadanya la :)
hehehe
ada seorang blogger suggest guna PAINT .
yes i did tapi sangat buruk sebab saya bukanlah seorang yang kreatif yang berimaginasi tinggi
paling kurang pun dalam minda saya ingin menulis nombor-nombor yang ada di minda saya memandangkan saya mengambil jurusan perakaunan . kononnya nak menggambarkan diri saya.
oh kesiannya saya, mcm terdesak sangat kan sampai nak conteng2x nombor.hihi
okay la guys, anything just drop ur comment :)
*kalau sudi*


thanks for reading
^__^

2 comments:

MIRA :) said...

pink hijau blog dye!!

wirda azurainie said...

hehe, mestilah.tema cinta saya. wakakaka :D