JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, August 13, 2011

SALES CONTACT LENS !!!!!


Assalamualaikum

hi semuaaa, okay kali nie wirda nak bawak anda mengembara
nak tahu mengembara kat mane? tudiiiiaaaaaa, nak habaq mai nie
sekarang wirda tengah wat sales untuk contact lens yang wirda jual

NEW PROMOTION !
BUY 3 PAIRS FREE 1 PAIR !
dengan setiap pembelian 3 pasang ke atas anda akan mendapat harga promotion rm25 SAHAJA
tetapi, perlu diingatkan harga promotion tersebut hanya akan anda dapat apabila anda memilih untuk membeli contact lens yang berharga rm28 :)
kat mane nak refer? okay then, u guys semua boleh klik


untuk melihat seberapa banyak gambar-gambar lens yang anda berkenan di hati itu
maaf xmampu nak upload picture lens kat sini, sbb banyak sangat, so u all just pergi kat album k, sebab rasanya lebih konsisten :)
oh ya, JIKA album photo wirda xdapat u all tengok (disebabkan bukan friend list wirda)
just let me know (tinggalkan mesej) atau drop comment kat sini, sebab last two days wirda dah ubah setting untuk everyone tengok picture lens, tak tahu la jadi ke tak :)

oh ya berbalik pada PROMOTION yang masih lagi AVAILABLE
lens yang anda akan dapat free if buy 3 above is


pop c dark
*ramai puas hati dengan jenis ni*

pop c light
*sama dengan yg atas tapi dia light/terang sikit..SIKIT jeee*

dreamy
*this one pun not bad*

okay, tiga jenama lens tue yang anda akan dapat free, colour? depends on u. kita ada grey,brown,green,pink,blue

so what are u waiting for? place ur order to look gorgeous untuk syawal yang bakal menjelma ini

nak anta detail mcmne? haaa meh wirda ajar

hantar :-
name:
contact num:
address:
how many pair:
order:
total:

bahagian total tak perlu isi, wirda akan bagitahu korang okay :)

so kalau rasa 3 pairs terlalu banyak untuk dptkan harga rm25, u guys boleh share order dengan kawan-kawan :)
mudah bukan?

*noted: 3pairs in ONE ORDER
if korang order satu-satu even 10 pairs sekali pun, kita tidak terima ye dear :)
so make sure, bijak untuk dapatkan free lens tersebut :)
remember in ONE ORDER ;)

thank you :)





4 comments:

LaLaLovy said...

kalau order dapat sebelum raya tak ??? =)

wirda azurainie said...

yes dear :)
amik mase 1-2 hari je sampai :)

Ieyra SuRaYaA said...

awww <3 sukenye :)

wirda azurainie said...

hee, lau suka leh la wat order.kikikiki