JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, August 20, 2011

MY FRIENDS ALWAYS KEEP MENTION ME IS ANNOYING !

Assalamualaikum

haihhhh mengantukknya sekarang, dari pukul 10 lebih tadi xsilap dok siapkan assgemnt sekaligus practise for forum TODAY about 1.30 pm and until now masih gah mengadap facebook dan sekaligus BLOG.

well, sepanjang membuat assgemnt dengan my friends *because this is group assgemnt*
im not boring, tapi lebih segar bugar mata adalah, but now diorg dah balik bilik masing-masing and i feel LONELY -,-

what i can say for this entry is, my friends always keep mention me is ANNOYING !
muehehehehe, i love it. because i love to see your face when u looked at me with oblique view !

kalau boleh kann, bila dengan dorang aku nak buat seannoying yang mungkin sampai diorang rasa, "wirda, we need to talk" HAHA

bila masing-masing annoying ada lah PART paling best, sebab masing2x keluar ayat yang masing-masing boleh
SENTAP MAKKKKKK
nampak bergurau, tapi mcm betul je.kahkahkahkah

whatever friends ALWAYS think positive yeahh :)
because we will missing this moment.because every second we together is MEMORY :)

oriteeeeee, all in all wish me and my friends can perform better for our forum :)
insyaAllah :)



have nice weekend ~

p/s: yeayyy hari ni berbuka dengan hencik abang syg :D
macam dah duapulohtahun tak jumpe, sob sob

3 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Sayalah abg itu .. hehehehe

wirda azurainie said...

hahaha, reporttt bini kang. hahaha

kaizen said...

bergurau senda itu best... hehehe mesti klaka bler teringat kn??