JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, August 7, 2011

EHHH kita COOL jeeeeeee...


Assalamualaikum

sabri: abg dapat kerja kat seremban (rumah kitaorg kat ampang)
wirda: huh?? (terkedu)
sabri: hmmmm (muka mcm frust tp mcm menipuuuuu pun ada) wakaka
wirda: dah tu awak terpaksa ulang alik la dari seremban ke ampang?
sabri: kalau mcm tue wirda nak, abg ikut je.
wirda: eh tak payah la, bahaya. dah tue? sewa rumah sane la?
sabri: mcm tue la kot.

jalan2x kat jaya jusco, sambil usha2x baju raya. dalam kete on the way nak balik.

wirda: betul ke awak dapat kerja kat seremban?
sabri: betul laaaaa, orang ckp betul la nie (muka serius)
wirda: sumpah?
sabri: umpahhhhhh *mcm tue je aku dengar*

last2x aku pakse dia, sebab aku tahu dia sedang menipuu tapi disamarkan oleh mukaa seriuss dia yg xleh blah tueeee

sabri: yelaaaaaa, orang dpt keje kat area k.l je la
wirda: weeeeeeeeeeee*dalam hati*

pastu aku marah dia sebab main2x kan perasaan machoo aku nie.
baru nak menitiskan air mata sbb bakal ditinggal2x kan tapi xjadi sebab dia berdusta.
wakakaka, awak ! nak keje jauh2x boleeee, tapi bawak saya sekali hokeyy.
lalalalala ~~


time tue rasa nak terjun dalam keteeee je. kihkih
bila aku dengar dia kena keje jauhhh, waaa aku dah pikir dah mcmne aku nanti? :(
dah lama xdok jauh2x dgn dia, bila berpisahhh cenggitu.adesss sakit jugaaaaaaaak tue! ^_^
sepanjang jalan kat J.J tue, kepala otak aku pikirkan dia kat seremban je, betul ke dia dpt kerja kat situ, dlm seminggu berapa kali je leh jumpe ek? ntah2x sebulan sekali?
mesti dah jarang contact, ahhhh PELBAGAI lagi la yg aku pikir.
baru aku sedar

i cant live without u sayang :'(
tapi depan awak mestilah kita COOL
sebab kitakan MACHOOO
^__^

LOVE YOU !


P/S: lately nie dia dah jadi stalker blog aku. huhu
maluuuu~~~
agak2x, klu tengok muka kitaorg dua ada harapan nak dpt baby comel tak? kihkihkih
*GATAL*

10 comments:

Apel D. Doragon said...

ade harapannn

Yaya Yana said...

sweet:)

wirdawahid said...

apel: hehehe. aminnn ^__^

wirdawahid said...

yaya: heee biasa je yang :)

Yaya Yana said...

hope God blessing both of you ye .
happy always . best nya .hee :)

wirdawahid said...

yayaaaa: BIG THANKS dear :)
i hope so and for sure u too dear ;)))

cik tikah said...

comel :)

wirdawahid said...

cik tikah : hehehe. tengkiu dear ;D

QuiNn ZhOuRa said...

kalau betul pon seremban ape salah nye. seremban bukan dik.. hehe=)

wirdawahid said...

huhuhuh, jauhhh la kak ^__^