JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, August 23, 2011

500 FOLLOWER? alaaaa amount yang cinenot je tueeeee.



Assalamualaikum
selamat pagi buta semua? ada yang tak tido lagi? sape tak tido lagi sila angkat kaki.
okay ramainyaaaaaaa yang tak tidoo lagi nie.buat apa je tak tido lagi nie?
sekarang nie wirda amik masa sedikit untuk update blog. mengapa saya yang tak tido lagi? yes , LATELY nie wirda sangat sangat sangat BUSY
jadual pack memandangkan nak kejar semuaaaaanya before raya. azab lepas raya pun dapat dirasakan kerushingannya, huhuu
tapi xpe, tinggal sebulan lebih je lagi nak habiskan sem nie, insyaAllah doakan wirda dan kawan-kawan berjaya habiskan sem nie dengan jayanya dan lulus dalam semua subjek :)
okay, btw wirda update nie bukan untuk korang semua tahu tentang jadual wirda yang pack, yang penuh dengan test,kuiz,presentation,assgemtn. oh nooooo.
tapi wirda cuma mahu membuat satu "perkecohan" dimana

.
..
.

.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
nampak x?
okay nevermind la kalau tak nampak. just nak ucap Alhamdulillah. follower wirda pada saat nie tepat 500 follower. seriously mungkin ada some blogger will laugh at me..y not, sebab benda nie pun nak kecoh kan? hihiihih, for me, untuk capai 500 adalah satu amount yang susah tambah-tambah lagi wirda bukan la seorang blogger sepenuh masa maksudnya wirda bukanlah dok update entry/cerita-cerita panas dan sensasi seperti orang lain yang ditambah dengan ada nama dalam dunia blogging. so rasa bersyukur, sebab dalam dok merepek sorang-sorang tue, ada jugalah yang sudi baca, follow, like, comment and wirda pun sangat hargai pada SILENT READER :)
walaupun u guys baca sahaja, for me its enough menandakan anda semua sudi baca. tidak lupa jugak kepada pengkritik tetap kita *tak diketahui*
juga sangat berterima kasih, tanpa anda SYOK SENDIRI la saya. BAHAHAHA

*padahal sekarang pun tengah syok sendiri.dah macam ucapan menang award. PADAHAL baru follower 500* okay foineeeeee.
walaupun orang kata 500 amount yang cinonet tapi bukan bagi wirda, untuk mencapai jumlah follower tue bukan lah sesuatu yang mudah untuk blogger lain follow blog kita, mesti dia dah buat satu penilaian yang MUNGKIN mencapai citarasa dia. WALAUPUN nilai follower sebenarnya BUKANLAH SEGALA nya :)

kalau nak tahu wirda dah hampir SETAHUN LEBIH berblog. ahahaha
tapi follower baru nak naik, hihihii
orang lain yang baru dua tiga bulan berblog pun dah jauh tinggalkan wirda means ramai pembaca :) itu semua atas usaha masing2x dan kebijaksaan mereka menguruskan blog mereka.

thanks kepada SURAYAH kerana beliau telah mengenapkan angka 500 :)

okay then , see u again ;)
THANKS FOR READING
^__^







11 comments:

Muhd Fadil said...

wirda.. nak sorang folower boleh? hehe. anyway, congrats pada wirda sebab dah genap 500 folower. takpe sikit folower, janji diorang selalu baca apa yang kita taip.

#followers banyak tak bermakna diorang readers tetap. Penyu suka readers tetap dari follower beribu riban.

kaizen said...

congrats!!! keep it up!!! sy dah 2 tahun tp baru aktif bln 12 tahun lepas...

*pembaca dr luar & follower sama2 penting...

Wawa.Wafiyyah said...

sy silent reader...alah dah x jd silent dah la komen cm ni :-P

hafiz dan nadila said...

ok la tu awak...
saye ni lagila...50 follower pun xsampai lagi tau..sedey2 -_-.

uMi KaLtHuM said...

wahhhh 500 byk tuh! =) cgrats!

wirda azurainie said...

fadil, hamboi leh ke mintak2x follower? hihihi, amik je laaaaa ;p hihi
betul tue, follower sebenarnya bukan lah mencerminkan blog kita bagus, ada juga dia bukan follower but keep reading our blog alwaysssss !

wirda azurainie said...

kaizen, hihihihi, lama tue tp baru active.since blog jadi tumpuan ramais krg nie kan :)
yeahh same2x berkait rapatd an penting. yg penting biar kita jadi diri kita kat blog nie. xperlu jadi org lain ;)

wirda azurainie said...

wawa, alaaa comelnya komen awak.hikhikhik. xsilent pun xpeee, kita leh kawaannnnn.klu awak silent reader sy xkenal awak, cemane nak kawan> hihihi

wirda azurainie said...

hafiz, hukalohhhhh, sabarrrrrr ye ;)
kehebatan blog bukan terletak berapa jumlah follower ;)

wirda azurainie said...

umi, hehehe, mane ade la ;)
tengkiuu :)

hamzah ian said...

readers tu penting