JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, July 18, 2011

W&W GORGEOUS BOUTIQUE



Assalamualaikum :)

*tgh sakit perut update blog*
*perlu ke bgthu?*

penyakit aku skrg yang makin menjadi2x, sukaaa bebenorrrr aku mengupdateeeeee status kat facebook. agak2x kan , ada org menyampah tak? tettttt :D
orite2x, tujuan aku update blog kali nie, aku nak u all semua
akan kedatangan page kedua wirda selepas page blogspot :)

FEEL FREE TO LIKE MY PAGE and DO VISIT MY PAGE
inilah adalah suatu permulaan yang baru di mana aku dan adik aku merangkap business partner aku memulakan/menjinakkan diri dalam bidang perniagaan since aku memang minat benda2x macam nie. jadi xsalah aku ambil pengalaman-pengalaman orang yang aku kenal dan aku cuba untuk melakukannyaa sendiri.
its feel better rite ?:)



do visit my page okay :)
kat sini ada terjual contact lenses, brooch yang sangat cantik and murah! *itu pasti :P*
dan juga ada menerima tempahan kuih raya since raya pun nak dekatkan :)
so if u interested just pm one of the owner page tue k ;)

memandangkan saya juga masih baru, yang senior boleh la beri tunjuk ajar jika bermurah hati dan juga menegur jika terdapat kekurangan dengan service yang saya provide :)
semoga ini adalah permulaan yang baik dan positif untuk saya dan masa depan saya.
insyaAllah..amin :)


good night people ! thanks for reading ;)

1 comment:

kaizen said...

prasan gak cik wirda update stat 5 minit skali... hahaha... tipu jer....

latest entry Isu HANGAT Blogger Minggu NI!!!