JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, July 22, 2011

PERSALINAN MEMEY RM7.2 JUTA?


Assalamualaikum.

perghhhhhhh tengah terkejuttt lagi nihhhh, dalam orang tak suka tuee pun ramai jugak yang nak sponsor itu ini untuk pasangan kontroversi norman hakin dan memey suhaiza.
kau nampak tak bape juta pakaian diaaa? yang xleh blah BERTATAHKAN MUTIARA SETIAP BAJU REKAAN termasuk SEPASANG KASUT. kau mampu??

memang lah kalau kita tengok rezeki diaaaa, orang sponsor, siap bukak borang penyertaan sapa nak design baju dia nanti dengan syarat mesti bertatahkan mutiara, tapi xmembazirkan kawin sampai mcm tue? ooppsssss.
dah kalahkan dato' siti nurhaliza yang sebelum ini juga ditaja oleh rafflesia gaun yang bertatah mutiara rm400,000 tapi sepasang je xsilap. memey 2persalinan dan setiap persalinan berharaga rm500,00 berserta sepasang kasut yang akan direka oleh prof jimmy choo ram300,000
homaigodddd, bare buah banggggloooooo kau bolehhh binaaa tu? kihkihkih
mereka akan melangsungkan perkahwinan pada 24 september ni.
7.2 juta tue merangkumi baju yang bertatahkan mutiara, set barang kemas dan juga kasut.

*PENGSAN*

apa-apa pun selamat pengantin baru tak lama lagi k.
semoga bahagia hendaknya ;)

22 comments:

darling said...

perghhh..mcm membazir je..da lepas pergi haji nie..
btw, tu kan hak dia kita ta boleyh nk halang kan..hak individu..haish..
pape pun bg sya ia tetap mmbazir..

tomatokering :) said...

erkkk gilos kentangggg !! >..<''

Apel D. Doragon said...

punya exited ngan hantaran memey tu sampai eja pun maen henjut je... hhahahaa..

amir aizat said...

herm trend sgt,haha

Ku Azhar said...

hehehe...hrp berkekalan la ye...

Azza Rynna said...

kalo dah rezki...nak wat camne...org kater rezeki jgn tolakkan

Nur Ardilla Najwa said...

huiyooo... tersodak abby abadi....=P

Myra Arman said...

gila kot . lau aku lahh , haish ! tak berkawin lahh .

wirdawahid said...

darling: haah kalau pegi haji pun dah lepas. siap boleh bantu orang lain pegi hajiii pun lepas jugak.kihkih.yes hak dia dan rezeki dia :)

wirdawahid said...

tomatokering: kentangggg pun normal kan^^ hikhik

wirdawahid said...

apel d.daragon: kahkahkah itulah kelemahan blog ini banyak typing error ^^

wirdawahid said...

apel d.daragon: kahkahkah itulah kelemahan blog ini banyak typing error ^^

wirdawahid said...

amir izat: bese2x sudaaaa ;p hihi

wirdawahid said...

ku azhar: hope so :) aminnnn...

wirdawahid said...

azza: yes rezeki dia.huhu. tapi kita boleh wat sedekah disamping sponsor yang hulurkan rezeki klu nak kan ^^ berkat lebih sikit.hihi

wirdawahid said...

ardilla: tercekik sudaaaa.haha. xpelaahhhhh tak penting pun tue semua yang penting keberkatan dan keredhaan :)

wirdawahid said...

my ra arman: kalau duit sendiri mmg xmampu.tue pun nasib ada yg sponsor.klu x,mcm xmerasa jee kot.hihi

sab said...

hai. sab 1st time sampai blog die ni. hehe..

ape2 pn.. slmt pengantin baru la kepada mereka. even tk suke. haha

kaizen said...

cik wirda kalo nk cam memey leh la carik dato'2 then wat kontroversi dulu(kne tgkp khalwat) n bru kawen...

wirda azurainie said...

sab: hihi,thanks sab sudi singgah :)
yup,selamat pengantin baru kepada bakal pengantin tersebut :)

kaizen: haisshh,bairlah idokkkknyaa pun :P haha

wirda azurainie said...

sab: hihi,thanks sab sudi singgah :)
yup,selamat pengantin baru kepada bakal pengantin tersebut :)

kaizen: haisshh,bairlah idokkkknyaa pun :P haha

kaizen said...

hehehe mane tahu nak gak cam memey