JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, July 21, 2011

INI BARU BETUL CHOCOLATE MOIST CAKE !!



Assalamualaikum............

okayyy jangan tanyeee kenapa aku kelihatann
sangat semangat and gegehhh
yes! memang tengah gegehhh punnnn nak bagitahu korang bahawa aku DAH jumpeeee my favourite yang menjual chocolate moist cake yang botol2x mengugatttt nafsuuuu makannn ni!

korang tak percaya? meh tengokk dia punya coklat kek dia k :)

haaaa, korang tengok mesti dah telan liurrr kan? tapi mesti korang fikir, mesti xdapat yang mcmnie, yang coklat meleleh nieee.kan?



JANGAN RISAUUUU! sebab mcmne korang tengok kat pic nie, macam tue la korang dapat? tak percaya jugak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

haaa nie kek yang dapat tadi, before pun aku penah order jugak dengan owner nie
this is my second order, so korang mesti tahu la kan kenapa order sampai dua tiga kali ^^
siap order duaaaaaa sekali gusss ! hehehe.
sedapp weyhh korang perlu rasaaaaa SEBAB harga dia SANGAT MURAH dan BERBALOIII
aku rasa, kalau korang nak beli kat luar pun xdapat kot harga dan output yg kita dapat macam nie ^^
so xsalah rasanya korang mencuba
CUBA SEKALI PASTI MAHU LAGI :)


macam sayanggg je nak makan chocolate dia yanggggg mengugatt nih! hehe

lagi satu, tupperware dia pun BESAR
jadi bila combine BESAR+MURAH=BERBALOI
korang suka x?? haaaaa, aku pun sukaaaaa ^^
semua dari ---------> FIZAHID'S SHOPPE
klik link di atas untuk berhubung dengan owner yang membuat coklat kek nie
owner dia SANGAT baikkk okay. kebetulan dia nak datang area rumah aku so dia tolong hantarkan sekali.hihihi
berbanyak2x terima kasih sangat,sebab petang waktu keje xsemua orang sanggup dengan nak hadap jem bagai kan :)
kami sekeluarga ucapkan terima kasih sangat :)



jadi kalau nak wat tempahan pun orang leh contact terus num di atas :)
HARGA?
100g= rm3.50
400g= rm11.00
500g= rm23.00
1kg= rm45

HAAA MURAH KAN?? aku beli yang 500g terusss tadi :)
kalau korang nak order untuk birthday pun boleh sesuai untuk yang 1kg tueee :)

jadi selamat mencubaaa bagi yang nak mencubaaa. gerenti tak menyesal sebab aku dah cuba. orang kata testimoni ^^ hihihi


p/s: aku saje wat entry pasal nie, bukan pasal owner fizahid's shoppe yang suruh tapi aku rasa mereka deserve untuk ramai yang tahu betapa sedapnya chocolate moist cake hasil yang mereka buat sekaligus aku kira promote dia punye business :)
bukan kek je dia jual. nak tahu lebih? kunjungilah page mereka.
SEMANGAT BUKAN AKU? hahaha.
INI BARU BETUL CHOCOLATE MOIST CAKE !!!

take care people !
thanks for reading :)

9 comments:

Nadia Khan. said...

sedapnye woiiiiiiiiiiiiiii! hahhaa
aah la murah jeee. hehe

wirdawahid said...

SANGAT SEDAPPPP weiiiiii. nanti beli lahhhhh ;) hehehe

cik tikah said...

yummmy~~

wirdawahid said...

hehehe, kenyang dah niee makan kek dia ^^

Izatie said...

OMG the cake looked so moist! Mesti sedap gila kan. Mcm ni lah best cake choc. Tak kedekut choc :P Hehe .

wirdawahid said...

izatie, yuppp2x. sangat sedapp tau! haah tak kedekut.kihkihkih. try la k :)

Fizahid's Shoppe said...

Alhamdulillah..tq2vm sbb beli kek kami..:) kalo x sedap or any komen leh bgtau kami ye.. kawan2 lain cubal jugak k..hehe..kami dah buka order utk raya..feel free to visit our FB page..FIZAHID'S SHOPPE..kalo tgk blog x brape update sgt..hehe..bleh tgk trus kt FB kami :) Thanks again.. Wassalam..

wirdawahid said...

waaa tudiaaaaaa owner dia dah dtg komen.kihkihkihkih. puas hati dengan rasa kek tuh ;)
yes, yg lain cuba laaa mesti korang juga puas hati :)

cx's said...

wah! sdpnye.. oke cx p terjah nk tempah jugak! grrr~