JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, July 19, 2011

HAPPY BIRTHDAY muhammad farish irfan



Assalamualaikum

bulan tujuh ni banyak betul birthday orang yang tersayang.
uhuks, termasuk la yang pernah tersayang.huhu
*perlu ke aku bgthu* HAHA

again birthday boy.
HAPPY BIRTHDAY to muhammad farish irfan syg :)
syg tue xde, aku je tambah nak bagitahu betapa sayangnya aku kat dia ;p

baiklah, cukup setahun umur irfan sekarang yeww, jgn la nakal sangat :(
biasalah budak2x besar mcm nie, buat kita tersenyum dan tergelak sendiri kan? hehe
kadnag terpikir, "anak aku ni mcm nie ke nanti? alololo comelnya diaaa"
hehe, dalam hati jeee mampu soal. taye depan2x parents kang, xpasal2x " DIA" yang anta rombongan meminang sabri.hahahaha

irfan, nanti besar mama nak irfan jadi anak yang baik, soleh , bertanggungjawab, hormat orang tua, mendirikan setiap kewajipan sebagai hamba Allah. yes semua orang nak kan yang sebegituuu untuk anak masing2x :)
pokok pangkalnya, "bagaimana kita mencoraknya"
insyaAllah, papa zaf, mama wir, mama widya, mama lyn, mashu dan ma/abah ipan akan didik ipan sebaiknya. insyaAllah. aminn :)

andai kata ipan dah besar, blog ni masih ada, mama wir nak ipan baca nie k ;)

tgk? nakal kannnnnn...suka tau wat org gelakkk.. ^_^
nak marah pun xjadi kalau nengok ipan mcm nie.hehehe
xsabar nak tunggu ipan besarrr dehhhh!
happy birthday ipann ;)

love you :D




1 comment:

Nem0 o0h Nem0 said...

alahaiii comelnyerr baby ni.geram tgk...