JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, July 5, 2011

AKU SAYANG KAU WEI :'(

Assalamualaikum

hari nie, hari keberapa ntah , tapi rasa lama sangattttt aku hidup dan merasa macamne hidup tanpa seorang BEST FRIEND :'(

aku rindu kau wei :(
aku sayang kau sebagai kawan aku..aku selalu citer sal kau kat kengkawan aku, kau lah yang terbaik kawan yang pernah aku jumpe, yang faham aku, yang terima aku mcmne aku terima kau
tapi kenapa semua nieeeee jadi mcmni? aku sendiri tak pasti. aku tahu silap aku, terlepas cakap, tapi aku bukan nak ckp and tujukan tuk kau :'(
aku tujukan kat RIBBON LACE! damn! kau puye pasal ! sampai aku dengan kwn aku dah xseperti dulu dan mungkin tak kan seperti dulu lagi :'(
okay, tue mungkin keje kau ribbon lace, tapi sekurang2x nya say something after aku approve kau, bukannya kau terus tag aku dengan business kau. aku xkisah org nak tag, dan sebelum2x nie pun ada ramai je yang tag n aku remove cam bese, tp cara kau yang tak kena...
dannn...aku tak tahu kau kenal ribbon lace tue weiiii
SUMPAH aku menyesal. yes, setiap pertemuan ada perpisahan, tapi aku rasa tak adil dengan status FB sahaja, kau buat keputusan mcm tue...sia sia apa yang kita lalui dan apa yang kita jaga kalau pengakhiran dia mcm nie.

aku dah xsemangat nak lalui hari2x aku :'(
even kawan-kawan kolej ada, dia xsama dengan apa yang dah aku lalui dengan kau. something i never forget! kita dah lalui mcm2x.....susah, senang...aku risau, kau risau, aku sedih, kau risau,aku menangis kau pujuk, aku ada masalah kau bg nasihat dan pendapat, aku tension kau paham, aku gedik kau terima, aku gembira kau gembira.
semua pengalaman nie dari zaman sekolah sampai kita keje same2x..sampai kita still sambung belaja, kita akan guna bermacam2x cara untuk tidak lost contact atau mengingatkan antara satu sama lain yg kita ingat dia.kita webcam sesama..
sorry to say, walau seribu kawan aku jumpe, belum tentu boleh ganti tempat kau beb
SUMPAH, aku xnak org lain jadi best friend aku !!
aku nak kau balik, aku nak kita yang dulu, aku nak jadi mcm dulu.
aku dah decide, aku nak stop dari segala PHOTOSHOOT. aku nak pergi dari duniaaaaa tuh! aku nak aku yang mula2x ada fb, yang mula2x kau kenal !
kalau photoshoot pun aku nak photoshoot dengan KAU je!
aku tak nak kehilangan kau beb :(
dah bape kali aku nangis sebab kau, skrg , masa aku menaip pun aku menangisss weyyyyyy
selalu ada benda je, aku mesti nak citer kat kau, mesti klik kau tuk chat then kita chating, kita ckp sehabis mungkinnnn ttg segala2xnyaaaa.antara kita xde rahsiaa kan :)
tapi skrg, aku hanya mampu tekan chat sahaja, tp aku xmampu nak anta apa-apa sebab kau dah xnak aku :(
mungkin kau sedang mencuba untuk hidup tanpa kawan baik kau :'(
tapi aku yakin kau xmampu nak lupa mcm mana apa yang aku rasa, kenangan kita terlalu banyak. setiap kali aku pakai baju tido pokodot, aku ingat kita brtiga weyyyyy, andai betul kau dah xnak kembalikan hubungan kita yang dulu, mampu ke aku pakai baju tue lagi? layak ke aku pakai baju tue lagi??? nama kau dah terbiasa dalam hidup aku, kau adalah org ketiga yang terpenting dalam hidup aku weyyy, apa2x yang aku perlukan, atau ada idea nak kuar mane kau org ketiga aku pikir selepas family n sabri....

mungkin lately nie aku jarang chat dengan kau, sebab aku busy, kau pun busykann, aku xnak la kacau. tapi nie dah lama sangat kita tak bertegur. bertegur dalam dingin adalah sesuatu yang paling menyakitkan bagi aku. aku xde tempat nak mengadu hal nie wey, semua org tak kan faham apa yang aku rasa, even adik aku pun :'(
kawan-kawan kolej lagi la, dorg hanya boleh mendengar, tp dorg xkan mampu nak cakap apa-apa. aku simpannn je dalam hati. malam nie abru aku terasa nak meluahkan kat blog. aku sedih sangattt, kau tahu tak, masa kau wat keputusan mcm tue, petang tue aku ada kuiz account. and serius aku xleh jawab wei :(
aku menangis, sebab dalam kelas aku fikir kau je, aku menangis dalam hati, aku menyesal kalau aku ada wat salah kat kau tanpa aku sedari, tp skrg aku dah sedar pasal status tue. kuiz aku, aku xsiap jawab pun, padahal aku tahu mcmne nak jawab. aku down gilaaa masa tue wehhhh.
aku xsalahkan kau, just aku nk bgthu kau betapa pentingnya kau dlm hidup aku wehhh...andai kata kau dah tak nak aku jadi kawan baik kau, aku dah xnak ada kawan baik, aku takut nak ada kawan baik, sebab sangat menyakitkan bila seseorang yang berkongsi semua dengan kita pergi dari hidup kita. SANGAT SAKIT ! dengan kawan-kawan kolej pun, aku xnak terlalu rapat,aku takuttttt.lagipunnn diorang pun ada hal masing2x,aku pun suka dok bilikkkk.....
wehh, harap semua cepat berakhir,aku nak nikmati puasa n bukak puasa dengan kau. aku nak raya dengan kau. nak share n pendapat baju raya dengan kau.
semua dengan kauuuuu weyyyyyyyyyyy!!!

aku tak tahu nak mulakan dan nak akhirkan macamne dengan apa yang aku dah buat :(


aku xmampu nak lindung semua nie, sorry kalau luahan aku agak melampau :(
mcm aku ckp, aku tetap tunggu walaupun pedih weyyy.AKU SUNYI ! :(

6 comments:

eyqa amin said...

sometime...somehow...
kita rasa benda yg serupa..be strong yea!tak semua yg kita impikan...kita akan dapat...tak semua yg kita dpt..kekal ngan kita...
tue je yg mampu kita ckp..sbb kawan sejati memang susah nk dicari...

Ku Azhar said...

sabo ye..... :(

NORSHYLA MOHD NOR said...

woit.... gila kau!!...sedih kot aku baca huhuh......

oh si ribbon tu mmg aku kenal die..tapi aku tak tau lak die yg ko maksudkan....

pasal status tu aku rase... aku yg salah...bila dah 3 kali aku baca baru aku paham.. aku hide ko pon sbb aku tak nk ko rasa semak sbb aku mmg akn pos status pasal duittttt setiap hari :D


haisss pasal photoshoot semua tu..ko jgn la berhenti...tapi sebenarnya elok la kau berhenti cuz duit yg ko dapat tu...mcm ko jual diri kau sendiri... (aku rasa la) tak tau la aku ckp ni betol ke tidak :D terpulang pd pendapat masing2x

satu lagi...keychain yg aku nk bg ko tu...aku tak bagi2x lagi an ^^
asl aku datang kolej ko...je aku lupa nk bawak :/ nanti aku ingat aku bwak..tapi aku pon dah tk ingat ak letak mana benda tu :( tape2 nanti aku carik

^_________________________________^

NORSHYLA MOHD NOR said...

woit.... gila kau!!...sedih kot aku baca huhuh......

oh si ribbon tu mmg aku kenal die..tapi aku tak tau lak die yg ko maksudkan....

pasal status tu aku rase... aku yg salah...bila dah 3 kali aku baca baru aku paham.. aku hide ko pon sbb aku tak nk ko rasa semak sbb aku mmg akn pos status pasal duittttt setiap hari :D


haisss pasal photoshoot semua tu..ko jgn la berhenti...tapi sebenarnya elok la kau berhenti cuz duit yg ko dapat tu...mcm ko jual diri kau sendiri... (aku rasa la) tak tau la aku ckp ni betol ke tidak :D terpulang pd pendapat masing2x

satu lagi...keychain yg aku nk bg ko tu...aku tak bagi2x lagi an ^^
asl aku datang kolej ko...je aku lupa nk bawak :/ nanti aku ingat aku bwak..tapi aku pon dah tk ingat ak letak mana benda tu :( tape2 nanti aku carik

^_________________________________^

wirda azurainie said...

SHYLAAAAAA, apesal panjang sangat komen kau? komen kau la paling panjang sepanjang aku jadi blogger.toce2x ;p
ahaha, aku baru baca kot weyh kau puye komen :P

NORSHYLA MOHD NOR said...

aku komen panjang2 sebab ko post entry panjang2 haha