JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, May 30, 2011

SEMUANYA DAH BERAKHIR


Assalamualaikum

hellooo guys.
mood aku sekarang agak sedih. yes semua dah berakhir tapi dalam kesedihan aku dapat rasakan sedikit kegembiraan terpancar di wajah ku.
*hak tuihhh* hehe
*okay sedih balik*
dah berakhir segalanya. cukup la selama nie aku hadapi dan aku lalui setiap masa dan detik
aku rasa hari ini, dan malam ni adalah malam terakhir aku untuk..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
nikmati CUTI SEMESTER
hari ini hari terakhir aku :)
esok akud ah start kelas dan sem baru.
aku dah masuk sem 3
lagi 3 sem aku nak kejar tuk habiskan diploma aku. then klu ade rezeki nak smbung ijazah. klu xde, keje je terus then KAWIN :D
*gatal x?*

hehehe, munyikk macam putus cinta kann. mane booolehh putus cintaaa
"i sayang u hokeyyyy"
-,-

yup, dalam mase sebulan nie aku cuti. aku banyak habis kan masa aku dengan family dan boypren jeeee, dengan kawan-kawan pun tue pun last minute maksud aku last2x nak cuti habis.
sebab xde sape yang sudi nak jumpe aku. hikhik
cuti sem aku banyak dok rumahh sajoooo keluar pun jarang sebenarnya -,-
*muka baik* hehe
sebelum cuti sem aku niat nak habiskan baca buku LAW subjek yang akan datang. tapi hampess dua muka surat je berjaya dia bacaaaaaaaa
tapi novel aku berjaya habis kan.
terima kasih SYAFIQ sebab pinjamkan novel kau
besok pagi aku pulangkan ekkk?
dan aku keluar pun dengan sabri (abg syg2x) eeuuwwww
tengok wayang, jenjalannnn, oh ya tak lupa melawat abg aku di pulapol disamping sempat menjadi businesswoman sebentar.
wow! jangan memainnn.
pas nie i nak bukak bisnes sendiri.
u all kena n wajib toping kat i k? *gedik*

dalam cuti nie jugak la, banyak gak halangan aku untuk join mane2x shoot n photographer yang ajak outing.
isk isk sedih benooo ghasenyaaaa
asal dah siap je, terpaksa cancel -,-
mungkin rezeki aku bukan dalam bidang ni kott.
aku kena jadi accountant jugak kot. xpun bisnesswoman.
cepat aminnn kann
"aminnn" :)
xpe, kalau ada rezeki xkemana nya la kann :)

and now semua goyang2x kau dah habis wirda
dah tiba masanya kau perah otak masa dan tenaga untuk menghadapi cabaran baru untuk sem baru :)
alhamdulillah result aku ada improvement even sedikit tapi should be grateful :)
nasib baik xde yang repeat2x :)
alhamdulillah sekali lagi. lega rasanya,
dan semoga sem nie pun aku berjaya lalui.
tolong amin kan sekali lagi.
"aminnnnn" :)

sem nie nak ubah sikit style belajar . nak lebih ghajin dan nak menghargai setiap waktu tue
*aiceeeehhhh wahhh!*
uit nie azam sem baru tauuu, bukan tiap tahun baru je kena berazam. bila2x pun boleh berazam asal kita kenal pasti dimana kelemahan dan kesilapan kita agar tidak berulang lagi. kalau dulu tgh final, esok paper pun aku boleh keluar suka suki lagi
sorry for this sem :)
dan kalau boleh weekend tue aku nak balik jarang-jarang kat rumah.
bukan apa aku nie asyik dan pantang tengok jadual habis awal bila hari jumaat akan kucari jugak celah2x yang kosong untuk balik. so sem nie moga lebih kuat dan tabah menahan nafsu nak balik tue -,-

btw, im still at home.
plan nak balik kul 10 tadi, tapi xjadi plakkk...
hurmm malu nak cakap kat sini tapi nak cakap jugak
thanks to family sabri :)
belanja bowling n makan tadi. segan senanyaaa. huhu
first time berjumpe dengan mak n ayah awak, i speechless u knowwww.

okay tommorow morning i'll be going back around 10a.m because kelas esok pukul 11
hehehe, bestttt isnin kelas pukul 11 lagi. but jadual for this sem sgt pack.
okay sampai sini je, kat kolej xtau la boleh on9 ke tak, sebab password wifi aku dah buang sem lepas. mungkin aku bawak berukband nie. MUNGKIN
*mcm la ada yang kisah kau on9 ke tak* huhu



good night people :)

8 comments:

shafiqabdshukor said...

selamat start belajar..

NORSHYLA MOHD NOR said...

tak jadi shoot ag ke wei?
tak pe ko shoot ngn aku je hahahahahah

wirdawahid said...

syafiq, terima kasihhh :)

wirdawahid said...

shyla, haah la. jadual pack. terpaksa cancel. mase cuti pun ade je plan so terpaksa cancel jugaaaa :(
jom2x. bila nak shoot nih? xsabar. hehehe

kaizen said...

selamat kembali setadi...
i will join u later.....
lg 2 mggu jer cuti nih...

Aliff said...

haha..ape la ko ni wirda..gler..ayat nk best jer..waa jumpe mak mentua?besnyer..wifi pon ade pswd?kejm...p ape susah..wifi paswd senang godam lorh....aq dulu kt kkb uitm aq xde wifi kt bilik..aq curik wifi kondo sebelah..gne free..huhu

wirdawahid said...

kaizen hahaa. selamat menjoinkan diri :)

wirdawahid said...

aliff, wahhh kau ada blog ghupenyerr.hehehe
wahh ayat apa yg nak bestt je?
insyaAllah ada jodoh jadilah mak mentuaaaa ;p
wehh tak baik la curik line org.kihkih.
aku xreti. meh tolong ajarkan godam paswrd wifi :D